Város Dél-komárom 2018. 05. 16.

Ha jogi gondod van a munkahelyeden…ezt olvasd el!

Az elmúlt héten tartott sajtótájékoztatót figyelemfelhívó jelleggel a Magyar Iparszövetség a dél-komáromi WF Szabadidőpark éttermében. A téma ezúttal az immár tíz éve működő JogpontOk szolgálat volt.

W. Csoma Éva szakmai referens elmondta, a projekt mindenek előtt a munkáltatók és a munkavállalók jogtudatos tevékenységét hivatott segíteni. A szolgálatban jelenleg 23 jogász dolgozik azon, hogy a hozzájuk fordulók a lehető legmagasabb szintű szakmai segítséget kapják a vitatott ügyekben.

Megtudtuk, hogy a JogpontOk-at elsősorban a 30-39 éves korosztály keresi fel a legnagyobb számban, a munkatársak azonban folyamatosan dolgoznak azon, hogy a hozzájuk fordulók életkori összetétele minél alacsonyabb legyen, tehát a fiatal munkavállalók is tudjanak és merjenek jogtudatos módon fellépni.

A két éve futó szolgáltatás anonim és ingyenes, személyesen, telefonon és online is igénybe vehető. Az ügyek köre a társasági és cégjogtól, a társadalombiztosításon és az adózáson át egészen az alternatív vitarendezés területééig tucatnyi kört ölel fel.

A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg a Széchenyi 2020 programban.

További részletek:

www.jogpontok.hu

Tel: 06-80/77-88-00