Város 2015. 03. 11.

Három napig volt a víz fogságában a kutya. A komáromi tűzoltók mentették meg! (képekkel)

A komáromi tűzoltók lakossági bejelentés alapján, a Merkury Market melletti elhagyatott területre érkeztek bevetésre, ahol egy beton teknőbe esett kutyát kellett kimenteni.

A rémült jószág már harmadik napja lehettet a vízben, ezért először bizalmatlanul fogadta a segítségére érkező alakulatot. Néhány perccel később viszont megnyugodott, és “megértette”, hogy jó szándékkal közelednek felé.

A tűzoltó csapat a kutya köré erősített kötéllel húzta ki az állatot a beton teknőből. Az akció után a kutyát átadták a városi hivatal képviselőinek, akik orvoshoz vitték, majd menhelyen került elhelyezésre, ahol várja új, szerető gazdiját.

UPDATE:  Jelentkezett a kutya gazdája! 

” Köszöm mindenki segítségét! Mindenfelé kerestük, bejelentettük az elveszését is. Reggel 8-ra a férjem a kutyamenhelyen volt, de sajnos nem kaphattuk meg, mert 11 óra körül érkezik a főnöknő. Nagyon boldog vagyok, hogy meglett, hiszen már 7 éve családtag. LISA most már egy hős kutyus. Köszönjük!!!!! ” – írta hozzászólásban cikkünkhöz a bajba jutott kutyus gazdája.

UPDATE 2: A kutyus már otthon van!
“Már hazaérkeztünk. Minden rendben van. Igaz, megviselték a történtek, szegényke még eléggé szomorú. Mégegyszer köszönet mindenkinek a segítségért.” – írta üzenetben portálunknak LISA gazdája.

Szólj hozzá!