Mix 2018. 06. 26.

Hétvégén ismét megrendezésre kerül városunkban a Duna Nap

Hétvégén ismét megrendezésre kerül városunkban a Duna Nap, mely idén immáron a 6. lesz. Az eseményen való részvétel, az előző évekhez hasonlóan idén is ingyenes lesz. 

Június 29-én, pénteken idén immáron hatodik alkalommal tartják meg a Nemzetközi Duna Napot, ami a folyó mellett élők összetartozását hivatott képviselni és erősíteni.  A rendezvénynek az idei évben is a Duna 1. lakóház előtti terület ad otthont.

„Fontosnak tartjuk felhívni az emberek figyelmét a Duna jelentőségére, ezért már VI. alkalommal rendezzük meg a Duna Napot és próbáljuk kicsit közelebb hozni az embereket eme csodás folyóhoz” – írják a szervezők a Facebook-on.

Az eseményen a szervezők családi programokkal, arcfestéssel, ugrálóvárral, verseny- és elektromos kisautókkal, valamint kreatív foglalkozásokkal várják az érdeklődőket. De egyéb meglepetések is érkezhetnek a VI. Duna Nap-ra.  Az SVP (Szlovák Vízgazdálkodási Vállalat) az idei évben is biztosítja a sétahajózást a helyszínen, amely nagyjából 45 percenként fog térni. Habár a sétahajózás is (csakúgy, mint a többi program) ingyenes, a korlátozott férőhelyek miatt ajánlatos előre regisztrálni rá ITT.

Időpont: jún. 29., 15:00-19:00

Támogatók: MUDr. Bastrnák Tibor, Most-Híd, KEMAR s.r.o, Ing. Jan Brondoš, Ing. Tomáš Lengyel, Ing. Marián Molnár