Mix 2017. 04. 01.

Hihetetlen hír: az Iron Maiden is fellép a Komáromi Napokon!

Ez egy április 1-jei vicc volt, ha esetleg a kedves olvasó most bukkanna rá, ne vegye komolyan! 🙂

Egy igazi nagyágyút sikerült a Komáromi Napok fellépői közé csábítani: a Klapka téren a heavy metal egyik legsikeresebb képviselője, az Iron Maiden ad majd élő koncertet. A koncertre május 1-én, 19:00 órától kerül sor.

Város polgármestere, Stubendek László ugyanis titokban nagy rajongója a heavy metal zenének és az együttesnek. Minden személyes ismeretségét latba vetve intézkedett, hogy ide csábítsa a zenekart.

Ez nagyobb nehézségek nélkül sikerült is: “Régi álmunk, hogy felléphessünk a Klapka téren – nyilatkozta a SziaKomáromnak az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson. – A város kellemes hangulatú, barátságos hely. A koncert után szeretnénk itt egy hetet eltöltetni. Szeretnénk kipróbálni a termálfürdő kiváló vizét, felfedezni a vár területét, és hallottunk arról is, hogy errefelé kiválóak a borok.”

A gázsi sem okoz problémát – csak azért, hogy városunkban léphessenek fel, a szokásos fellépti díj 10 százalékáért adnak élő koncertet.

Az együttes április 28-án érkezik magángépével a hetényi repülőtérre, és egészen május 4-ig tartózkodik majd Komáromban. Úgyhogy ha netalán találkozunk velük az utcán, ne csodálkozzunk!

Az együttes, világszerte több mint 100 millió eladott lemezével, a műfaj egyik legsikeresebb képviselője.

Szólj hozzá!