Kultúra 2020. 01. 21.

A Guns N’ Roses, az Iron Maiden és a Nirvana legnagyobb slágereit hozza el az idei KomRock

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idei évben ismét megrendezésre kerül a komáromi Sportcsarnokban a KomRock tribute rockzenei fesztivál. A február 22-én megrendezendő eseményen ezúttal a Guns N’ Roses, az Iron Maiden és a Nirvana legnagyobb slágereire tombolhat majd a közönség. 

Igazi ínyencség várja a rockzene kedvelőit a február 22-ei KomRock fesztivál képében, hiszen a műfaj legnépszerűbb együttesei élednek újra Komáromban. Az egynapos fesztiválon fellépő tribute zenekarok egy egész éjszakán át mozgatják meg és tartják majd talpon a tomboló közönséget.

A Reckless Roses zenekar a Guns N’ Roses legnagyobb slágereivel repíti majd a paradicsomba a fesztiválozókat, a komáromi MTB nevű formáció az Iron Maiden vaskeménységét idézi majd meg, míg a Nirvana legnépszerűbb dalait a szintén komáromi erőkből összeálló Aylen’s Fall hozza el a Sportcsarnokba. 

Az elővételben vásárolható jegyek már a hét elején megérkeztek az értékesítési helyszínekre, a TomTel (Jókaiho 12/28) és a Reboot (Rákócziho 2) szaküzletekbe, valamint a komáromi Sportcsarnokba (Športová 1). Az elővételes jegyek ára 8 €, míg a helyszínen 10 €-ért lehet majd hozzájutni a belépőkhöz. 

Dátum: 22.02.2020 (szombat)
Kapunyitás: 19:00
Helyszín: Városi Sportcsarnok, Komárom
Facebook esemény ITT.

Végül pedig néhány kedvcsináló videó a február 22-ei fesztiválhoz: 

Reckless Roses – Sweet Child O’ Mine 

MTB – Run To The Hills

Aylen’s Fall – Smells like teen spirit