Mix 2023. 02. 20.

Hungarian Stars retro fesztivál nőnapra újra!

Ha csak egy bulira jársz el rendszeresen, akkor az a Hungarian Stars akció legyen! Profi szervezés, tucatnyi sztárfellépő, megfizethető árak, VIP szektor és még sok minden más. Március 11-én a 2023-as évben is töretlen lendülettel robban be az észak-komáromi partisorozat. Légy te is oszlopos törzsvendége az egy estés fesztivál-őrületnek!

A Hungarian Stars szervezője méltán vitte sikerre a sportcsarnokban szervezett akciókat. 12 évnyi tapasztalattal a háta mögött vágott bele ugyanis a tanyi és a gútai éjszakai élet után a komáromi állóvíz felpezsdítésébe. A kilencvenes évektől kezdve a magyar sztárfellépők hiphop, pop és trash krémjéből szinte már mindenkit felvonultatott a felvidéki közönség számára. A legnagyobb elégedettséggel kijelenthető, hogy a fellépők a régi időket nem felejtették el, s prioritásként kezelik a felvidéki meghívást. A HS a kezdetekben 700-800 látogatóval startolt el, mára viszont már ezres léptékű közönséget vonz. Tömegeket megmozgatni pedig  hatalmas adrenalin! Nemcsak szervezőként, de résztvevőként is. Légy hát te is részese a immáron hetedik év óta tartó Hungarian Stars kultuszának és élvezd a következő eseményt rögtön a tavasz beköszöntével!

Az éppen esedékes márciusi hónap a retro stílus jegyében nőnapi partival telik majd (már harmadik éve), de teret adnak a lemezlovasoknak is.

Nemcsak Lackó (egy órás élő koncert), Csordás Tibi (45 perces élő kiskoncert), a TNT (50 perces élő kiskoncert), a Kozmix (egy órás élő koncert) és az Ámokfutók (45 perces showműsor) mellett DJ Bóli és Ricardo az est megszokott rezidens DJ-i.

És HOT MEN DANCE nőnapi show is lesz, ami 45 perces chippandale show-t jelent, hogy a hangulat még forróbb legyen!

Mire számíthatsz?

A Hungarian Starstól azt kapod, amit vársz: lelkiismeretes szervezést, kiemelkedő VIP feltételeket, profi hang- és fénytechnikát. Sőt, még az árukészlethiánytól sem kell tartani! 40 fős csapat dolgozik több napon át azért, hogy maradandó élményekkel gazdagodj!

Ha VIP-belépőt váltasz:

  • testközelben lehetsz a sztárokkal,
  • kényelmes ülőhelyeden fogyaszthatod a nassolni valókat és a welcome drinket,
  • miközben színvonalas győri táncosok fokozzák a hangulatot egy karnyújtásnyira tőled.
  • Ráadásul egy VIP karszalaggal a ki-be járkálás korlátlan!

Kiszélesített pultokkal és dohányzórésszel, továbbá két belépési ponttal bővült a tér. Így most már bátran kijelenthető: minden adott, amit a nép akar.

Már csak te hiányzol!

Irány a Facebook-esemény és a oneticket.sk! Váltsd meg jegyed már ma az év bulisorozatának első fordulójára! Normál jegyek elővételben 12 Euróért, a helyszínen 15 Euróért válthatóak. Válaszd a VIP jegyet elővételben 15 Euróért, a helyszínen pedig 25 Euróért.

Hungarian Stars, csak erre vársz!