PR 2023. 08. 17.

Seray shisha bár a Nádor utcán – merülj el a keleti ködben itthon!

Ereszd ki a fáradt gőzt, és szippants be helyette prémium minőségű vízipipa-felhőt Komárom egyetlen shisha bárjában. Profin tréningezett felszolgáló csapat, prémium degusztációs programok és egy pezsgő éjszakai élet vár a város szívében azokra, akik a Serayba látogatnak.

Papácek Péternek, az Ayurvéda indiai masszázsszalon üzemeltetőjének szenvedélye a keleti kultúra. Korábban az Euróba udvarban nyitott egy underground stílusú, vízipipától illatozó helyet. 10 hónap után pedig úgy döntöttek, áthelyezik a bázist a régi Jager mellé. Új helyen, új név alatt, de a jól bevált, prémium minőségű dohánykínálattal várja vendégeit Peti és csapata a Seray névre keresztelt shisha bárban.

Keleti kényelem, nyugati nyugalom

A palettákkal tűzdelt korábbi elgondolás helyett eredeti törökországi-, tunéziai- és egyiptomi berendezésekkel alakították ki a bárt, melynek az egykori menyasszonyi ruhaszalon ad otthont. A falat hamarosan hosszan kígyózó graffity díszíti majd. A színes látványvilággal a látószögedben, elterülve a földön heverő párnák és perzsa-mintás szőnyegek, matracok oltalmában egy más világba repülhetsz.

Aki tradicionális boxokban lelne nyugalomra, az is megteheti. S bár a pipa van a főszerepben, nem hiányozhatnak a finomságok sem. Szürcsölgess különleges koktélokat, mint a Mai Tai, az Old Fashioned vagy a Negroni, esetleg frissen csapolt hűsítő söröket. Harapnivalóra akár már reggel 10 órától is beugorhatsz, vagy elvitelre is kérheted kedvenc hamburgered vagy paninidet.

Egy nyugodtan elkortyolgatott kávéra bárki, bármikor betérhet, a személyzet külön képzésével pedig biztosítják a tökéletes kiszolgálást. Tudjuk, mennyire illúzióromboló lehet egy nem helyén való vendégkommunikáció és bánásmód. A Seray-ban ez nem fordul elő!

Sportesemények és konga-party

Nem csak napközbeni felfrissülésre, de egy-egy esti kikapcsolódásra is érdemes lesz ellátogatni. A belvárosi éjszakai életet fellendítendő többek közt az egykori, legendás exJager beindítását tervezik. Az első nosztalgiaesemény szombaton, augusztus 19-én lesz Dj Csintivel és M. Juniorral. A programsorozat pedig nem áll meg itt! Hastáncbemutatóval és kongamuzsikával folytatódik a szórakozás hétről hétre. Rezidens DJ-nek hétvégente Kovács Gyuri, azaz DJ Kovács ígérkezik.

Szeptembertől az egyetemisták kedvence lehet a Seray

A csapatoknak mindösszesen 12 Eurótól kezdődően kell összedobni a keretet ahhoz, hogy isteni ködfelhőbe burkolózhassanak. A törzsvásárlói kártya előnyeivel pedig minden 5. vagy 10. pipázás élvezete ingyen jár a pecsétgyűjtőknek. Huppanjatok le akár két tanítási óra közt, vagy pihenjétek ki a keleti kényelem oltalmában magatokat. Az orientális szőnyegek és a kapcsolatépítő társasjátékok körében, mint az Uno, a Double vagy a sakk garantáltan elszáll a mindennapi stressz!

Mindemellett a sportkedvelőkre is gondoltak. Nagy képernyőjű tévével várják az érdeklődőket egy-egy sportközvetítésre is. Nézd a haverokkal a sporteseményeket egy lazulós-chillezős helyen!

Az idősebb korosztályt is várják egy füstölésre…

Bár az érettebb korosztály előítéletes, ha vízipipáról van szó, itt az idő lebontani ezen falakat! Tévhit, hogy a vízipipa egy függőséget okozó, ördögtől való dolog lenne. A vízipipa alapgondolatának semmi köze sincs sem a drogokhoz, sem a cigarettához. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy még nikotinmentés változat is fellelhető a kínálatban. Garantáltan az íze és a kikapcsolódást adó hangulata miatt fizetnek be rá oly sokan. Az istenien ízesített gőzfelhő minden lazításra vágyónak megadathat kockázat nélkül!

A pince mélyére bújva

A Seray két részre bontott színterének fenti részlegén a jó levegőn és a napfényes teraszon is élvezhetjük a finomságokat, míg a pincehelyiség akár zártkörű rendezvényekre is kibérelhető. A partihegyektől függetlenül az egykori Jager területén, a boltíves téglás miliőben rendezhetjük meg kedvenc összejöveteleinket csocsóval, darts-szal és léghokival a helyszínen. Béreljétek ki, és legyen csak a tiétek a teljes kuckó egy estére!

Miért épp shisha, miért épp a Seray ér meg egy misét?

A frekventáltabb városokban vitathatatlan kultúrája van a shisha bároknak. Komárom is bővelkedik turistákban szinte egész évben, és ugyanígy a helyi közönség is megérdemli a különlegességeket. Akár Törökországba, akár az Észak-Afrikai országokba látogatunk el, rendre visszaköszönnek a hotelben fellelhető autentikus berendezések és kiegészítők . Ezt hozza el jó szívvel a Seray csapata nekünk, egy keleti kiruccanást karnyújtásnyira tőlünk!