Mix Dél-komárom 2018. 03. 15.

Idén is érdekes programokkal vár mindenkit a Kokárda Fesztivál a Monostori Erődben

Az idén már hatodik alkalommal megrendezendő Kokárda Fesztivál több érdekes programmal, így tüzérbemutatóval és huszár karüsszellel is várja az érdeklődőket a Monostori Erődben. 

„Az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 170. évfordulója és a közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából egész héten számos csoport látogat el hozzánk. Rengetegen érkeznek a szabadságharc egyik kiemelt helyszínére Komáromba, főként a helyi óvodákból és iskolákból, de Budapestről, Mórról és a határainkon túlról is ellátogatnak hozzánk” – idézi Somogyiné Szili Nórát, a Monostori Erőd Nonprofit Kft. kulturális és turisztikai igazgatóját a komaromhirado.hu.

Március 15. és 18. között óránként egyenruhás tárlatvezetéssel készülnek a vendégeknek, valamint az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Hagyományőrző Közhasznú Egyesületnek köszönhetően tüzérbemutatót, a Szőnyi Lovas Egyesület közreműködésével pedig huszár karüsszelt láthatnak a kilátogatók az erődben. Emellett kézműves játszóházzal szórakoztatja a gyerekeket a Kemence Bábcsoport.

 

(komaromhirado.hu)