Mix 2016. 12. 08.

Íme az első fotók a Felvidék Szépe 16 elődöntőséről

December elején zajlott komáromi Prestige Étteremben a Felvidék Szépe előválogatója. 40 lányt hívtak ide a verseny szervezői, akiket az online jelentkezők közül válogattak ki. Közülük került ki az a 16 elődöntős, akiknek nem hivatalos fotóit alább közöljük.

A 16 szépség közül csak 12 kerül be a döntőbe – a különböző összpontosításokon és alversenyeken még kiesik négy, a leggyengébben teljesített lány. Az első ilyen táborra január közepén kerül sor Nagymegyeren. Ekkor készülnek el majd a hivatalos fotók is, a lányok rövid bemutatásával együtt.

A lányokkal december 16-án meglátogatják a dunaszerdahelyi magyar tanítási nyelvű, egyesített iskola – gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmény diákjait. A jótékonysági akció keretén belül mesét olvasnak és ajándékokat osztani a gyermekeknek.

Felvidék Szépe 2014 óta keresi, kutatja a belevaló, szép magyar lányokat. A kulturális programokkal tarkított szépségverseny több száz ember előtt zajlik, rendezvényeikről a hazai és magyarországi média egyaránt tudósít.

 Íme a fotók:
bukovics-evelin
Bukovics Evelin
farkas-sofia
Farkas Sofia
husveth-katalin
Húsvéth Katalin
kis-tunde
Kis Tünde
kiss-eniko
Kiss Enikő
kurucz-klaudia
Kurucz Klaudia
miko-rita
Miko Rita
misak-viktoria
Misak Viktória
popvics-orsolya
Popovics Orsolya
rapacs-greta
Rapács Gréta
sandor-eniko
Sándor Enikő
szabo-flori
Szabó Flóri
szvorak-lilla
Szvorák Lilla
Žáčik Nikoletta
Žáčik Nikoletta
varga-nicolett
Varga Nicolett
Babos Kitti
Babos Kitti
Ha szeretne élőben is találkozni a lányokkal, illetve szereti a színvonalas bálokat, ajánljuk figyelmébe az első ízben megrendezésre kerülő Felvidék Szépe Jótékonysági bált.

„Fontosnak tartjuk, hogy felvidék közszereplői és jeles egyéniségei egy magas színvonalú bálon tudjanak megismerkedni a döntős lányokkal és küldetésünknek érezzük, hogy minden évben egy olyan intézményt, szervezetet támogassunk, akiknek igazán szükségük van a segítségre” – írják a szervezők a bál céljáról.

A rendezvénnyel a nagymegyeri Vöröskereszt mellett működő Véradók Szervezetét támogatják.

Időpont: 2017. január 14. 19:00

Helyszín: Hotel Thermal Varga Nagymegyer

A jó hangulatról a Felvidék Szépe 2017 – 16 döntős lányai mellett a Hollosy Band gondoskodik.

Belépő: 25 euró, mely tartalmazza az élőzenét, aperitifet, vacsorát, kávét, üdítőt és az éjféli vacsorát.

Jegyrendelés: 0905 835 244, 0908234009   info@felvidekszepe.com

unnamed