Kultúra 2022. 06. 03.

Ingyenes pünkösdi teraszkoncert a Monaco Kávézó teraszán!

2022. június 5-én, Pünkösd vasárnap, este 7 órakor Komáromban, a Monaco Kávézó és Delikátesz teraszán indul a budapesti, Európát megjárt Chameleon Jazz Band mini koncertkörútja.

– Mindig nagy élmény komáromi közönségünkkel találkozni, hiszen sok-sok zenei élmény köt minket ide, sőt, magánszemélyként is többször megfordulok a városban. Ezért is külön öröm számunkra, hogy a nyári sorozat első állomása Komárom! Igazi örömkoncerttel érkezünk, úgyhogy már nagyon várjuk, hogy felcsendüljön az első ütem és végre újra együtt élvezhessük a zene erejét ! Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne egy különleges estét eltölteni dallamos jazz és igényes popzenék, valamint különleges italok társaságában! Szóljon ez az este tényleg a barátságról, a szeretetről, a felhőtlen jókedvről és kikapcsolódásról. (Bálint Rezső, zenekarvezető)

Az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész és fiatal, lendületes csapata az elmúlt években 9 európai ország több mint 50 városának közönségét szórakoztatta. A koncert vázát a 2021-ban debütáló, saját szerzeményeket tartalmazó „STORIES” album és a 2021. őszén megjelent „LIVE FROM TOKAJ” című koncertfilm dalai adják, amit fülbemászó, énekes slágerek is színesítenek. A baráti hangulatú, közönségközpontú est egyszerre idézi meg New Orleans füstös bárjainak hangulatát, a funky zene és a jazz-rock fénykorát, valamint a dallamos jazz-világ lágy ringását. A koncertre a belépés díjtalan, a nagy érdeklődésre való tekintettel asztalfoglalás ajánlott.

A Chameleon Jazz Band legújabb videóklipje itt tekinthető meg: