Kultúra 2015. 02. 25.

Sinatra, Kozma Orsi, Chameleon Jazz Band és Te!

A Chameleon Jazz Band visszatér a komáromi Teremgokart pályára, méghozzá a Cotton Club Singers és a Jazz+Az sztár énekesével, Kozma Orsival kiegészülve!

2015. február 28-án, szombaton este nyolckor újra Komáromban a lendületes és közvetlen hangulatú estjeiről ismert, Európát megjárt zenekar! A koncert különleges vendége Kozma Orsi lesz, akit szintén nem kell bemutatni az igényes zenék rajongóinak. Igazi önfeledt zenei élményben lehet részünk a hétvégén, ha ellátogatunk a Teremgokart kávézójába, hiszen a műsorban meghirdetett Sinatra-klasszikusok mellett, ismert jazz- és popslágerek hadával érkezik a 7 tagú formáció. A 2015-ös tavaszi koncertkörút repertoárjában szerepel Santana és Robbie Williams egy-egy dala is, de hallhatunk saját kompozíciókat is a kaméleonoktól. Természetesen nem maradhat ki a dalok sorából a világhírű New York, New York sem, de a Fly me to the moon is elhangzik… A többi pedig legyen meglepetés!
A koncert előtt (és után) érdemes kipróbálni a kávézó egyedülálló italkínálatát! Akár iszik – akár vezet (autót, vagy akár gokartot): a jó hangulat garantált! Ha szereti a dallamos jazzt és az igényes, élő popzenét, ha kedveli az egyszeri és megismételhetetlen zenei élményeket, ha egész estés, különleges hangulatú, igényes kikapcsolódásra vágyik: akkor ne hagyja ki a szombati koncertet!

chameleon-jazz-band

Kérdeztük a zenekar vezetőjét, az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművészt, hogy mire számíthatnak a rajongók a koncerten! Minket meggyőzött a válasz!

– Minden rendezvényünknek egyetlen és világos üzenete van! Eltölteni együtt egy tartalmas, de laza estét. Egy olyat, amire szívesen emlékezünk majd vissza. Amikor a zenekar nekikezd és elindul a show, abban a pillanatban minden oda nem illő dolgot kint kell hagynunk az ajtón kívül! Nincsenek gondok, nem sietünk sehova, nem vár a munka, nincsenek határidők. Csak a zene van, a zenekari tagok és a közönség. Együtt nevetünk, együtt dúdoljuk a dalokat. Együtt lélegzünk, együtt létezünk. Mi ott leszünk és szeretettel várjuk Önöket! És majdnem elfelejtettem! Komáromban csatlakozik hozzánk az ország egyik legnagyszerűbb és legsikeresebb énekese is, Kozma Orsi! Tényleg! Miért ne lehetne ez a szombat más mint a többi?!