Régió 2017. 05. 26.

Ismét brigád Gombaszögön!

Idén már második alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy akárki részt vehessen Gombaszög építésében, ezen a hétvégén (május 25–28.) rendezik ugyanis a második gombaszögi brigádot. Az étkezést és a szállást, az előzőekhez hasonlóan, a szervezők biztosítják. Ha Te is szeretnél részese lenni a nyári tábort folyamatosan szépítő csapatnak, jelentkezz előzetesen az info@gombaszog.sk-n, hogy tudjunk rólad!

Az elmúlt másfél évben rengeteg újításra került sor a kemping területén. Felépült egy teljesen új vizesblokk, az erdőtakarítás során kitisztították a helyi kőfejtőt, ami a közeljövőben szabadtéri moziként fog üzemelni. Az idén tavasszal kezdődő, medencével kapcsolatos munkálatok is befejeződtek, akárcsak a röplabdapálya építése.

A tavalyi legelső brigádról készült videó:

Az idei táborban fellép, a teljesség igénye nélkül, a Halott Pénz, a Brains, a Kowalsky meg a Vega, az Irie Maffia, a Quimby, Antonia Vai és az idén harmadik lemezüket megjelentető jóvilágvan.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is egy szlovákiai járás ingyen mehet Gombaszögre. Ez évben a Komáromi járás lakóinak nem kell belépőt fizetni a táborba, viszont fontos, hogy előre regisztráljanak, akik igénybe kívánják venni a kedvezményt.

A jövendőbeli táborozók ide kattintva válthatnak kedvezményes jegyet a rendezvényre május végéig. További információkat a Gombaszögi Nyári Tábor hivatalos honlapján, vagy Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők.

(szh,gnyt)

Szólj hozzá!