Blog 2012. 10. 25.

Ismét új párt a láthatáron

Szia, Te drága aranycsillag fotóművész barátom! Nagyon nagy elhatározás előtt állok, és echte rád gondoltam, mint zseniális, kúúúl fényképész barátra, és a baráti segítségedet kérem tőled-én a barátod most ez által, ne haragudj, hogy csak most a 32. órában, de kell, meg muszáj… meg különben is mi barátok tartsunk össze! Összeköt minket a Múlt a Jelen meg a Jövő is! Tehát, hogy rövidre fogjam, hogy mi újság a mátrixban: Választások újratöltve!

A WC-n ülve, lógó férfiassággal, mikor az ember nagy dolgokat présel ki magából, és amikor fogytán a papír… Na egy ilyen alkalommal hirtelen kaján nyurga kis szikra pattant ki gizda kis lelkemből, fény gyúlt az agyonstrapált agyamba, nehéz rózsaillatú múzsám lágy édes csókja a buksimat kényeztette, fülemben felcsendült a szférák misztikus zenéje és Tündér Ilona is bevillant egy pillanatra. Ekkor, pont ekkor a teremtő szellem fehér hacukás, szárnyas, bögyös hírnöke által ihletett törékeny pillanatban, mikor meggörbült a téridő, rájöttem, hogy nekem, aki ezen a nemesen egyszerű sárgolyón született, feladatom van a világmindenségben, a Mindenható kijelölte az élet tajtékzó tengerén hánykódó sorsom bárkája számára az irányt, az utam elrendeltetett: új pártot alapítok!!!

 

Ilyenkor a hitetlenek, az ateizmuson, a párt és az ávó (estébé) emlőin, vagy a fater bréjén, nevelkedettek garmadájában felvillan a rosszindulatú kérdés vajon miért és főleg kiért? Hát értetek vazeee, hogy mit meg nem tennék értetek és a teremtett világ minden egyes élőlényéért, én…aki hihetetlen szellemi fölénnyel figyelem sziszifuszi küszködéseteket a mindennapi betevőért.

Ééén, aki olümposzi magasságokban morzsolgatom mindennapjaim dögunalmát…meghallottam szenvedő nyögdécseléseteket és úgy döntöttem, hogy segítő kezet nyújtok néktek és rátok áldozom életem pislákoló mécsesét, megosztom veletek zsenialitásom minden apró szegletét, hogy számotokra is az élet mindig ünnepnap lehessen…na meg azér egy picit magamért is bizony…főleg…egy csöppet de csak kicsit, ha lehet.

Már nevet is találtam az új pártnak, úgy hívjuk majd, hogy SZAVAZZ RÁM! És mivel ugye kezdő párt vagyunk, szívesen fogadunk minden önzetlen baráti fölajánlást, adományt, úgymint: kiegyenesített rozsdás szöget, alig használt zoknit, indulónát, vazelint, mosószappanyt, alpakka öltönyt, elhalt szülők feleslegessé vált aranyfogait, minőséges alamínium kanalat és létrát, szatari anternát, irodabútort, számítógépet, vagy spájzból a stelázsiról néhány üveg barackkompótot, rumos meggyet, odol szájvizet (semlegesíti a szarszagú leheletet) bármit, mi szem szájnak ingere, de főleg a zsét preferálnám nagyon, na meg egy sublótot, az a liblingem.

Jaj, azt majd elfelejtettem, hogy kéne még néhány image, trendi, bestof fénykép abból a legendás szúrágta sublótból (fiókos szekrény… gondolom, abban van az archívumod)
Imageperegy. Asztat, amin én éppen a pápával a papamobilon boncolgatom a világ sorsát, megveregetem a vállát és tanácsokat adok neki, hogy hogyan kell kormányozni azt a cca másfél milliárd katalikus hívet, és látni amint rácsodálkozik a zsenialitásomra. (A hózentrágeromat lécci retusád, mer az nem igazán férfias)
Imageperkettő. Aszt, amin én ott vagyok a Jézussal az utolsó vacsorán ahol lábasból szürcsölve kanalazza az erőlevest meg a másik, amin ott állok a kereszt alatt, ahogyan megfeszítik, de én éppen protestálok ez ellen, a keresztről biccent felém, és látni amint rácsodálkozik a zsenialitásomra. (Retusálni: az alkaromon a tetoválásokat, a vasmacskát és az eccerugyismegk.lakerzsi feliratot)
Imageperhárom. Meg még asztat is amint ott ülök a dzsordzsdabljúbussal az ovális irodában viszkit szürcsölgetve, a kandalló melegét érzem a tökömön, Vergíliuszt idézem, majd hirtelen átcsapok ógörögbe, és éppen tanácsot adok neki, hogy hogyan lehet megemelni a halódó amerikai életszínvonalat, és látni amint rácsodálkozik a zsenialitásomra. (lécci kicsit vasald ki a ráncaimat, na meg a táskás szememet is, szempillám lehet egy kicsit hosszabb, de ne legyen túl köcsögös)
Imagepernégy. Na meg azér aziskvajólenne, amin ippen én magyarázom a Tutánkámonnak, hogy hova kell a piramist építeni, átlót számolok, négyzetgyököt vonok, integrálok és látni, amint rácsodálkozik a zsenialitásomra. Itt velem vót a Révész Sanyi is, de csak, mint megfigyelő. (változtasd meg a verszaccse nyakkendőm szinit, és a bossz fehér zoknim szinit, mer nem elég ütős)

Imageperöt. Aztat a sublótos képet is nagyon akarnám, amin leteszem az Atlantisz űrrepülőgépet, a leszálláskor fogad az ENSZ lolkabolka frizurás elnöke meghajol előttem, felajánlja lánya kezét és a fele királyságát, de én természetesen született szerénységből ezt nem fogadom el, majd alapállásban megoldom a világ minden baját, miközben gazdagon idézek akadémiai székfoglaló beszédemből és látni amint rácsodálkozik a zsenialitásomra. (A fül- és orrlyukamból a szőröket, lécci retus, az alandelon ing cimkéje azé láccóggyon)
Imageperhat. És egy másikra is, amin sétálok a Holdon űrruha nélkül (gyerekkoromba a víz alatt vissza tudtam tartani a lélegzetemet több mint öt percig, azóta meg már bármeddig) bévaccsos rövidgatyába és alig használt ujjatlan trikóba, lépegető facsemetéket ültetek az én jóvoltamból itt üzemelő ingyen konyha előtt, háttérben a rólam elnevezett kráterrel, és látni a helyieket amint rácsodálkoznak a zsenialitásomra. (A férfiasságomnál a dudort növeld meg kissé fickósabbra, hogy rám kattanjanak a csajok is, a hónom alatt a szőröket kicsit rövidebbre)
Imageperhét. Na és az utolsó, de a szívemnek oly kedves és a legfontosabb, amint éppen kártyázom a Mindenhatóval, természetesen nyerésre állok és kritizálom azt, hogy milyen szar munkát végzett hat nap alatt (lásd teremtés), ráadásul a hetediken lazsált. Ő csillogó meleg boci szemeivel rám néz, és rácsodálkozik a zsenialitásomra. (a fényképet úgy buheráld meg, hogy magasabb legyek, mint az Úr!!!)

Mindez nagyon sürgős, mer nyomúni akarok ezerreee: könyvjelző, kulcstartó, sörnyitó, szórólapok, bézbolsapka, újság, plagát, bilbórd, bigbórd. Tudom, hogy ez nagy kérés és pénzbe is kerülne, de fordíccsuk meg ezt a dógot. Milyen jó reklám az neked, hogy nekem dolgozhatsz, aki ugye valaki azé vagyok, és aki ugyi: ilyen személyeket ismer. Majd szerzek neked is protekciót a Tutánkámonná, ha eljön az idő bebalzsamoznak ingyér, és majd eltesznek valamelyik piramisba. Ha akarsz majd ő mellé is befeküdhecc. Meg különben is a pénz nem boldogít és megrontja az emberi kapcsolatokat.
Még írnék pár sort, de mennem kő, mert az asszony megjött valahonnan a mazerátival és odébb kell állnom a bentlivel, hogy beférjen a garázsba a merci meg a bömös közé. El kell ugornom a jachté is, most festettem újra, nemrég vettem, de muszáj vót, mer a kölök mind a három dzsetszkínket gallyra vágta.

Csupa gond az élet. Előre is kösz! Csókol szerető barátod!
Ferenc testvér, a Te önzetlen barátod, aki sokat gondol rád és ott segít, ahol csak tud!!! Csá csumi csá!!!

 

U.i. Kis lépés ez a választópolgárnak, de nagyon nagy lépés lesz ez nekem… ha bejön a buli!

(Márió és a varázsló, sziakomárom)