Mix 2014. 12. 11.

Jégre fel!

November végén nyitották meg Komáromban az Erzsébet-szigeten a jégpályát, ami hétköznap reggel 8-tól 17,30-ig, hétvégén pedig 10-től 18 óráig látogatható. A korizni vágyóknak biztosan jó hír, hogy a belépőjegyek ára a tavalyihoz képest nem változott – a felnőttek 2,50 euróért, a 15 éven aluliak és a nyugdíjasok 1,50 euróért korcsolyázhatnak.

Az egész idény alatt, ami remélhetőleg február végéig kitart majd, minden pénteken este 20 órától 22,30 óráig különleges élményben lehet azoknak, akik szeretnék megmozgatni magukat vagy éppen egy különleges téli esti programot szeretnének, hiszen Komáromban lehetőség van az éjszakai korcsolyázásra is. Az esti kalandra az általános belépő érvényes.

December 13-án, szombaton a jégpályán egész napos jégkorong-bajnokságra várják a nézőket. A jégkorong rajongókra biztosan sok nagyon izgalmas és jó mérkőzés vár. Ugyanaznap este azonban a jégen táncolásé, egy szuper diszkóé lesz a főszerep az Erzsébet-szigeten. Este 19 órakor kezdődik majd az Éjszakai korizás a Télapóval, amire szintén elég általános belépőt váltani.

A jégpályára jelképes 1 euróért előzetes egyeztetés után óvodások és alapiskolások mehetnek korcsolyázni, ami egy remek lehetőség arra, hogy a gyerkőcök friss levegőn mozogjanak télen is.