Kultúra 2016. 06. 22.

Jön az Utazó Budapest Nagycirkusz!

„Utazás a káprázat és a csodák birodalmában” című új, nemzetközi műsorát hozza Komáromba június 30. és július 3. között az Utazó Budapest Nagycirkusz, amely minden generáció számára garantálja a kellemes szórakozást.

Az új programban látható a híres lovasjelenet a Ben Hur című filmből, egy lengőtrapéz produkció galambokkal, közkívánatra idomított kiskutyák, továbbá hatalmas szibériai tigrisek, afrikai oroszlánok, holland fríz lovak, ázsiai tevék, dél-amerikai lámák és ausztráliai kenguru.

Igazi szenzációként porondra lépnek majd A csillagok háborúja sztárjai: R2-D2, Yoda, Csubakka és Darth Vader! Lengyel bohócok szórakoztatják a közönséget, látható Spiderman, az igazi Pókember és egy zseniális lovas akrobata szám is!

Az Európai Unió egyik legmodernebb és legszebb utazócirkusza idei műsorával azt üzeni, hogy varázspálcánkkal, együtt, sok mindenre képesek vagyunk. „A csoda valóra válhat, ha együtt hiszünk a Föld védelmében, a harmóniában és a világ békéjében. Ez mind megjelenik az idei előadásunkban” – mondta Ádám Krisztina, a cirkusz ügyvezetője.

(bj)

Játék a cirkuszjegyekért a Szia Komárom FB-oldalán!

Grassl Ferdinánd (4) Grassl Ferdinánd (2) Grassl Ferdinánd (3) Fotó Heiser Hajni Fotó Heiser Hajni (2) Fotó Heiser Hajni (3)

 

Szólj hozzá!