Város 2018. 04. 16.

Június közepéig folytatódnak a munkálatok az Eötvös utcán

Június 16-áig folytatódik az útfelújítás az Eötvös utcán – adott ki közleményt a munkálatokról Komárom város honlapja. A felújításokkal kapcsolatos további tudnivalók az alábbiakban olvashatóak: 

„Tisztelt Polgárok! Komárom Város tisztelettel értesíti önöket, hogy 2018. április 16-tól június 16-ig az Eötvös utcán (a Kertész utca és az Ispotály utca érintett szakaszán) folytatódik az útfelújítás. Rossz idő esetén a kivitelezési időpontok változhatnak.

A munkák részleges útlezárás alatt folynak majd. Az ideiglenes útjelző táblák elhelyezését, ill. a forgalomkorlátozást a kivitelező cég EUROVIA SK, a.s. irányítja. A munkák miatt az út átjárhatósága korlátozott lesz, ezért javallott más útvonal választása, ill. szükséges az útvonaluk megtervezésnél számolni bizonyos időtartalékkal.

A munkák nem kellene, hogy akadályozzák az ingatlanokhoz való bejutást, de a parkolási lehetőség az utcán a munkák végzése alatt korlátozva lesz. Arra kérjük ezért Önöket, hogy a munkák végzése alatt (7.00–18.00) ne parkoljanak az Eötvös utca érintett szakaszán. Az ingatlanok udvarába való szükséges behajtást, szemételhordást stb. illetően felmerülő problémák esetén az érintett tulajdonosok, ill. bérlők részéről a kivitelező építésvezetőjétől lehet kérni.

Kérjük szíves türelmüket a munkák elvégzése alatt! Megértésüket köszönjük.”

(komarno.sk)