Sport Dél-komárom 2021. 05. 17.

Kézilabda bajnokságot nyert Dél-Komárom!

Az NB II férfi felnőtt bajnokság az Észak-nyugat csoportban a (Dél-)Komárom VSE az Alsóörsi SE-vel mérkőzött május 15-én. A hazai találkozón 8 gólos győzelem született!

A dél-komáromi csapat parádésan kezdett, ám ez a parádé sajnos mindössze 2 percig tartott. Hiába léptek el az ellenféltől az első félidő szakaszaiban, nem voltak elég fegyelmezettek, így mindig sikerült felkapaszkodnia a hazai együttesnek. A vendég reményeket a kapuban remekül teljesítő Eichkern Levente tartotta életben. Védéseinek köszönhetően nem sikerült átvennie a hazai gárdának a vezetést. Ennek ellenére a félidőben visszakapaszkodtak döntetlenre.

Félidő 13:13.

A második játékrész gólváltásokkal kezdődött, amiből a dél-komáromiaknak sikerült hamarabb feleszmélniük. Feljavult a védekezés és a kapuban még mindig remek munkát végzett Levi. A 40. percig sikerült 3 gólosra, majd a 47. percben sikerült 5 gólosra növelni az előnyt. A rendkívül türelmesen és jól kézilabdázó alsóörsi csapat megpróbált még visszakapaszkodni, de a végére sikerült egy 6 gólos, ám megszenvedett győzelmet aratnia Komáromnak!

A győzelemmel bajnok csapattá vált a (Dél-)Komárom VSE az NB II – Észak-Nyugati csoportjában. A srácoknak további sok sikert kívánunk a hátralévő két mérkőzésükhöz!

Végeredmény 22:28.

(Forrás: komarom.hu)