Város 2017. 03. 28.

Kirabolták a Klapka téri ékszerüzletet, a tettesek közül kettőt azonnal elkaptak

Tegnap (március 27.) délután, röviddel négy óra után egy nő és két férfi besétált a Klapka téri Auróra ékszerüzletbe, ahol  az arany karkötők és nyakláncok iránt érdeklődtek. Az elárusítónő mit sem sejtve kitette a pultra az ékszereket, hogy a “vásárlók” megnézhessék őket. Az egyik férfi villámgyorsan lesöpörte a pultról az aranyat, majd kiszaladt az üzletből, társaival együtt. Az elárusítónőnek már csak arra volt ideje, hogy segítségért kiáltson.

Szerencsére egy téren tartózkodó férfi, Kardos Erik azonnal reagálni tudott az eseményekre – előbb az egyik, majd a másik férfit kapta el, és vitte vissza az üzletbe. A nőnek sikerült elszaladnia.

A rendőrség szintén gyorsan kiérkezett, és elszállította a tetteseket, akik közel 4700 euró értékben loptak volna. Jelenleg büntetőeljárás folyik ellenük, amelyhez tolmács is szükséges, ugyanis román állampolgárok. Tudomásunk szerint az elszaladt nőt, a harmadik tettestársat még keresi a rendőrség.

Drahu Dobrovicsová videóbeszámolója:  

Šperky za takmer 4000 eur ukradli popoludní zo zlatníctva v centre Komárna. Vďaka duchaprítomnosti mladého muža, zlodeji z Rumunska ďaleko neušli. Do príchodu polície ich jednoducho zamkol priamo v zlatníctve.

Közzétette: Drahu Dobrovicsová TV JOJ – 2017. március 27., hétfő

Szólj hozzá!