Város 2018. 12. 04.

Kiszivárgott a Mikulás útvonalterve! Ezeken a helyeken csíphetjük el Komáromban!

Ismét itt a December, az év utolsó hónapja, mely a gyermekek számára fokozott izgalmakat tartogat. A hónap elején ugyanis ellátogat hozzájuk nagy kedvencük, a Mikulás, puttonyában sok-sok finomsággal. Habár a rengeteg tennivalója miatt legtöbbször csak a csizmákba csempészi be az ajándékokat a Nagyszakállú, néha azért még így is elcsíphető a város különböző pontjain egyedül, vagy akár segítői társaságában. Egy kis kutatómunka eredményeként pedig sikerült kiderítenünk azokat a helyeket, ahol egészen biztosan megjelenik majd a gyermekek jó barátja. 

December 5. (Szerda): 

 • 16:00 Tripl’s gyorsétterem – Két hambi között egy kis édesség? Szerda délután a Tripl’s gyorsétteremben kezdi ajándékosztó útját a Télapó.
 • 21:00 Mikulás napi egyetemi buli – A bulizókhoz nagyjából éjjel egy óra magasságában érkezik majd a Mikulás, Krampuszlányai társaságában.

December 6. (Csütörtök): 

 • Bevásárló Központ (Vásárcsarnok) – A Mikulás idén 3 alkalommal is ellátogat a Kossuth téren található Vásárcsarnokba. Először december 6-án, a délutáni órákban.
 • 10:00-18:00 Shopping Center – Minden gyerek számára kis meglepetéssel készül a Mikulás, aki szinte az egész nap megtalálható lesz a Shopping Center bevásárló központban.
 • 14:00 Laser Arena – Ha már a Shopping Centerben lesz, az épület 3.emeletén található komáromi Laser Arenaba is ellátogat a Télapó. Az aréna különleges akciójának keretén belül minden gyerek 14 éves korig féláron játszhat majd ezen a napon, ha viszi magával ellenőrzőjét is. (Az akció a lézerharc játékokra és a PS4-re vonatkozik)
 • 15:00 – 18:00 Diderot – A Télapó a könyveket is szereti, így természetesen idén sem maradhat el Diderot könyvesbolt a Mikulás útjának állomásai közül. A gyerekeknek ajándékot is hoz majd, valamint fényképezkedésre is lehetőség nyílik.

December 7. (Péntek):

 • Bevásárló Központ (Vásárcsarnok) – A Mikulás idén 3 alkalommal is ellátogat a Kossuth téren található Vásárcsarnokba. December 7-én a délutáni órákban találkozhatunk majd a Nagyszakállúval az üzletközpontban.

December 8. (Szombat):

 • Bevásárló Központ (Vásárcsarnok) – A Mikulás idén 3 alkalommal is ellátogat a Kossuth téren található Vásárcsarnokba. Utoljára december 8-án, délelőtt.
 • 10:00 Olymp Center – Már délelőtt kezdetét veszik a színes programok. Lábbal hajtható motorok gyorsulási versenye, kifestőverseny, quadozás, bohócműsor és természetesen a Mikulás maga.
 • 14:00 Motoros Mikulás nap – Mikulás ruhában pattannak motorra a résztvevők és egyenesen a városi kórház gyermekosztálya felé veszik az irányt, hogy örömet szerezzenek a kis pácienseknek. A kórházlátogatáshoz bárki csatlakozhat.
December 9. (Vasárnap):
 • 13:00 Klapka tér – A Mi Karácsonyunk rendezvénysorozat keretén belül látogat el Komárom központjába, a Klapka térre a Mikulás, hogy ott is örömet szerezzen a gyermekek számára.