Város Dél-komárom 2019. 10. 07.

Kitüntetést kapott a dél-komáromi Nőklub és a mentősök vezetője

Amint azt a kemma.hu is megírta, még szeptember közepén a tatabányai Vértes Agorájában tartott ünnepi megyei közgyűlésen adták át az idei értékteremtő díjakat. Az elismerést azon szervezetek, cégek és magánszemélyek vehették át, akik az elmúlt évben, szakterületükön a legtöbbet tették szűkebb hazánk boldogulásáért.

A közgyűlésen Kurdi Balázs, a dél-komáromi mentőállomás vezetője megye mentődolgozója címet kapott, a Vas Gyuláné vezette Komáromi Nőklubnak pedig a Komárom-Esztergom Megyéért Díjat adományozták.

Néhány nappal ezelőtt ismét kitüntetésben részesültek a díjazottak, amikor dr. Molnár Attila polgármester Komárom Város Díszoklevelét nyújtotta át részükre a Városházán.

A Nőklub a Komárom-Esztergom Megyéért Díj odaítélésének elismeréseként, továbbá Komárom városáért és annak közösségéért végzett szolgálatáért, városunk hírnevének öregbítéséért, míg Kurdi Balázs, a megye mentődolgozója kitüntető cím odaítélésének elismeréseként, továbbá Komárom egészségügyéért, és a város közösségéért végzett kimagasló szakmai színvonalú szolgálatáért kapta az elismerést.