Mix 2017. 04. 25.

Kiváló ételek és borok, elsőrangú kiszolgálás

Szeretné színvonalas étteremben, kellemes környezetben, elsőrangú kiszolgálás mellett megtartani esküvőjét, születésnapját? Esetleg üzletfeleivel elkölteni egy jó vacsorát? Vagy egyszerűen csak betérne valahová családjával egy vasárnapi ebédre? A bátorkeszi Griff restaurant & Pension ideális helyszín minden alkalomra!

A március közepén nyílt Griff restaurant & Pension a környék egyik legszínvonalasabb gasztronómiai szolgáltatását nyújtja. Étlapját az ország legjobb séfjei állították össze, a pincérek is elsőrangú oktatásban részesültek, a lehető legelegánsabb kiszolgálás érdekében. Ami az ételeket illeti, a hagyományos ételek mellett (napi menü) ételkülönlegességek közül is válogathatunk. Steakek és pizzák széles választéka várja a látogatókat, illetve nagy hangsúlyt fektettek a most trendi egészséges étrendre, a különféle zöldségtálakra. Bátorkeszi híres borfalu – természetesen együttműködnek a község, de a régió és az ország legkiválóbb borászaival is. Az étteremben a környék legjobb borkínálata található.

Az épület a mediterrán stílus jegyeit képviseli, a benti étterem viszont inkább letisztult küllemű. Az étterem összesen 90 fő befogadására alkalmas, azonban könnyedén két térre osztható, egy 30 és egy 60 személyesre, így akár két rendezvény is lehetséges egy időben. Napjainkban nyitják meg az épület előtti kávézó teraszt, pár hét múlva pedig a kerti, 50 személyes, nyitott grillteraszt.

“A hátsó teraszon grillpartikat, látványkemencés étkezéseket, bográcsozást lehet majd tartani – mondja a tulajdonos, Gonosz Péter. – Egy szabadban tartott malacsütésnek egészen más a hangulata, mint egy éttermi étkezésnek. Vannak alkalmak, amikor vendégek ilyen szolgáltatásra vágynak.” A szépen elrendezett, nagy füves térrel rendelkező kertben egyebek mellett készül egy kisebb tó is díszhalakkal, szökőkúttal.

A tulajdonos 15 éve foglalkozik vendéglátással, 8 éve pedig szabadtéri gasztronómiával. Ami ez utóbbit illeti, minden fontos, Dél-Szlovákiai fesztiválon megtalálhatjuk őket. Így például a Komáromi Napokon a múzeumnál találkozhatunk velük.

A Griff restaurant & Pension területén remekül elszórakozhatnak a gyermekek is. Bent pedig egy kisebb játszószobát rendeztek be, májusra pedig elkészül a kinti favár is, hintával, csúszdával és homokozóval.

Az épületben 4 szobás panzió is működik, 8/12 fő részére. Mindegyik két ágyas és pótágyazható, saját fürdőszobával és kisterasszal.

Szólj hozzá!