Mix 2020. 09. 30.

Komáromi doktor a TOP Orvosok 2020 győztesei között

A kórház gasztroenteorológusa, MUDr. Podlupszki Csaba a közelmúltban nem akármilyen elismerésben részesült, hiszen a második helyezést érte el a TOP Orvosok 2020 (TOP Lekári 2020) elnevezésű felmérésen.

Az idén hatodik alkalommal elvégzett felmérésen a Zdravotnícke noviny olvasói és szakértői együttesen szavaztak Szlovákia legjobb doktorairól. A gasztroenteorológia területén az előkelő második helyezést elért orvos, Podlupszki Csaba így nyilatkozott az eredményhirdetést követően: „Már maga a jelölés is kellemesen meglepett. Azt pedig, hogy egy ilyen erős mezőnyben a második helyezést érhettem el, szinte alig tudom elhinni. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott rám. Rendkívül büszke vagyok erre a második helyezésre és erőt ad a jövőre. Ez egy visszajelzés számomra, hogy a munkámat valószínűleg tisztességgel és jól végzem. Úgy gondolom, az egyik legfontosabb dolog, hogy az ember ne feledkezzen meg a gyökereiről.”

Podlupszki Csaba 1997 óta dolgozik a komáromi kórházban, ebből az első hat évben a belgyógyászaton gyógyított. 2003 óta a kórház gasztroenterológiai osztályának orvosa. Elismeréséhez az AGEL SK nyugati klaszterének igazgatója, MUDr. Rudolf Pelikán is gratulált: „Gratulálok a doktor úr elismeréséhez. Büszke vagyok a kollégámra és örülök a díjának. Podlupszki doktor úr megtestesíti mindazt, amire páciensként szükségünk van. Orvos, szakember, tanár, pszichológus és barát egyszemélyben. Örülünk, hogy ilyen kollégát tudhatunk magunk között Komáromban. Kívánok neki a továbbiakban is sok szakmai sikert, elégedett pácienseket és legfőképp sok egészséget és boldogságot.”