Mix 2023. 03. 08.

Komplex szűrővizsgálatok kedvezményes áron hölgyek számára

Az Agel-csoport, amelyhez észak-komáromi kórház is tartozik, a nők napja alkalmából egész márciusban speciális, szűrővizsgálatokból álló csomaggal gondol a nőkre. A most kedvezményes áron elérhető csomagnak köszönhetően a hölgyek átfogó képet kaphatnak egészségi állapotukról.

A komplex vér-, vizelet- és székletvizsgálathoz, amelyek alapján leszűrhető a keringési rendszer, a vese, a máj, a pajzsmirigy működése, illetve a csontrendszer állapota, 56 euróért juthatnak hozzá a 30 év feletti hölgyek.

A kivizsgálás az AGELLAB laboratóriumban történik. A vizsgálat során elemzik a vérképet, a hasnyálmirigy, a vese és a máj működését, valamint a cukor, a zsírok, a pajzsmirigyhormonok és az ásványi anyagok szintjét. Emellett a laboratórium a székletben lévő esetleges vér jelenlétét, a csontanyagcserét is alaposabban megvizsgálja, és azt is, hogy van-e rejtett gyulladás a szervezetben.

A „Zdravie ženy“ elnevezésű speciális laboratóriumi kivizsgálás március végéig kedvezményes áron, 56 euróért elérhető az AGELLAB-nál. A kivizsgálás ajándékba is adható.

További információ és regisztráció EZEN A HONLAPON érhető el.

Agel sajtóhír alapján