Mix 2022. 06. 10.

Külön közlekedés a nyár legnagyobb bulijára

Budapest és Zamárdi között mindössze 110 km a távolság, a fesztivál szervezői számos lehetőséget kínálnak a tökéletes buli élmény elérésére, élvezésére.

A transzferszolgáltatással könnyen és kényelmesen eljuthatsz a Balaton Soundra, vagy éppen vissza Budapestre. Egyszerűen csak vásárold meg a transzferjegyet a BS webshop-on keresztül, konkrét napra és időpontra. A transzfer Budapest Liszt F. Reptér, Népliget és Zamárdi, Nagy kemping bejárat között közlekedik.

A PRIVÁT MINIBUSZ TRANSZFER közvetlenül a szállásodig visz (Siófok, Zamárdi vagy Balatonföldvár). Nem kell taxit keresgélni, tömött vonaton utazni, csak lefoglalni!

NAPI TRANSZFER szolgáltatás működik a Népliget, a Planetárium elől indulva, a zamárdi fesztivál bejáratáig.

Annak, aki mindezek ellenére AUTÓVAL érkezne, a 112-es kijáraton kell lehajtania az M7-es autópályáról. A SHARE NOW autómegosztóval pedig további megoldásokat kínálnak a szervezők: kuponokat, parkolót és helyszínre érkező autószolgáltatást.

VONAT is rendszeresen jár a Balatonon! Budapestről, a Déliből és Kőbánya-Kispestről nagy gyakorisággal indul közvetlen vonat a Balaton Soundra. A BUSZ pedig menetrendszerinti járatokkal minden nap Budapest Népliget autóbusz-pályaudvaráról indulnak.

A konkrét közlekedési lehetőségekről és annak részleteiről itt tájékozódhatsz: https://balatonsound.com/hu/travel

Balaton Sound árait tekintve napijegyek: 28.900,- Ft, ugyanez VIP köntösben: 57.900,- Ft. Aki több napra vált, jobban jár! 3 napos belépő: 75.900,- Ft, VIP variáció: 111.500,- Ft, a 4 napos pedig: 85.900,- Ft, VIP: 125.500,- Ft.

Sima jegyet vettél? Turbózd fel! VIP UPGRADE: 36.900,- Ft-tól!

Bővebb infó és jegyvásárlás: balatonsound.hu