Város 2015. 06. 17.

A legjobb komáromi diákokat fogadta a polgármester

Komárom 13 oktatási intézményének, 76 legeredményesebb és legjobb tanulóját illetve diákját fogadta kedden délelőtt Stubendek László polgármester, a Tiszti pavilon dísztermében.

Mgr. Szénássy Tímea, az önkormányzat Oktatási és kulturális bizottsága elnöke valamint Knirs Imre alpolgármester társaságában könyvet és apró ajándékokat adtak át a kiváló fiataloknak.

Az iskolák által kiválasztott és az ünnepségen bemutatott tanulók között volt többek közt Fekete Lujza országos első prózamondó, Szekeres Viktor és Králik Máté a komáromi Munka Utcai Alapiskola Pogácsakedvelők gyermekszínjátszó csoportja tagjai, Misák Bence fuvolás. Többen azért nem tudtak megjelenni a polgármester fogadásán, mert ezúttal is versenyeken képviselték iskolájukat, mások pedig Nyitrán voltak, a megyeelnök hasonló akcióján.

A keddi rendezvényre valamennyi iskola legfeljebb 8 diákot küldhetett. Egyedül a komáromi Selye János Gimnáziummal tettek kivételt, onnan tízen jöhettek. És ez a létszám is jócskán kevésnek bizonyult.

Minden jelenlévő diáknak, felkészítő tanárnak és szülőnek gratulálunk, hiszen hogy a gyermekek a legjobbak között lehetnek, a tehetségen túl az ő kitartó és odaadó munkájuknak is köszönhető!

Szabad Újság (bárány), Králik TV

králik

 

 

 

 

Szólj hozzá!