Régió 2019. 02. 06.

Légy részese egy sikersztorinak!

A gútai Reviczky telepen működő ATECH.NET s.r.o. az évek során nemcsak a város, hanem a régió egyik meghatározó számítástechnikai vállalkozásává nőtte ki magát. A több mint tíz éves múltra visszatekintő cég prémium számítógépek, laptopok és monitorok felújításával, valamint eladásával foglalkozik.

Mi is az a felújított számítógép?

A felújított számítógépek általában a legnagyobb gyártók: a HP, DELL és a Lenovo vállalati gépei, melyek csak pár évig álltak nagy multik vagy bankok szolgálatában. Ezeket a számítógépeket napi 8-24 órás használatra tervezték strapabíró anyagokat felhasználva. Kiváló állapotban vannak, mégis idő előtt lecserélik őket, mert kijön egy újabb modell. Alapos tisztítást és tesztelést követően kerülnek újra forgalomba az ATECH.NET jóvoltából.

Kiket keresnek az ATECH.NET-hez?

Cégünk jelenleg több mint 30 embert foglalkoztat, főleg fiatalokat. A növekvő igényeknek hála egyre több emberre van szükségünk.“ – fogalmaz Keszeli Ákos, tulajdonos. Jelenleg éppen értékesítőt szeretnének felvenni. Olyan emberre lenne szükség, aki ért az ügyfelek nyelvén és meg is tudja győzni őket.

A közeljövőben grafikus asszisztensre, értékesítési asszisztensekre és brigádmunkásokra egyaránt szükségük lesz. A rugalmas munkaidőnek köszönhetően a fiatalok mellett szép számban dolgoznak a cégnél anyasági szabadságukat töltő édesanyák és nyugdíjasok is.

A munkához nem szükséges számítástechnikai előképzettség vagy tapasztalat. Folyamatos a betanítás, bizonyos feladatok otthonról is végezhetők. Jelentkezni a job@atechnet.sk e-mail-címen vagy a 0948 723 720-es telefonszámon lehet.

Mit képvisel a cég?

Az ATECH.NET-nél fontosnak tartják a környezettudatosságot és az elektronikai hulladék csökkentését. Az utóbbit éppen a felújított számítógépek népszerűsítésével és eladásával szeretnék elérni. Küldetésüknek tartják, hogy „zöld“ munkahelyet hozzanak létre, ahol mindenki jól érzi magát, ügyel a környezetre és a lehető legkevesebb hulladékot termel.

Évente több tízezer gépet újítanak fel, így több száz tonnával csökkentik az elektronikai hulladék mennyiségét.