Régió 2019. 02. 06.

Légy részese egy sikersztorinak!

A gútai Reviczky telepen működő furbify s.r.o. az évek során nemcsak a város, hanem a régió egyik meghatározó számítástechnikai vállalkozásává nőtte ki magát. A több mint tíz éves múltra visszatekintő cég prémium számítógépek, laptopok és monitorok felújításával, valamint eladásával foglalkozik.

Mi is az a felújított számítógép?

A felújított számítógépek általában a legnagyobb gyártók: a HP, DELL és a Lenovo vállalati gépei, melyek csak pár évig álltak nagy multik vagy bankok szolgálatában. Ezeket a számítógépeket napi 8-24 órás használatra tervezték strapabíró anyagokat felhasználva. Kiváló állapotban vannak, mégis idő előtt lecserélik őket, mert kijön egy újabb modell. Alapos tisztítást és tesztelést követően kerülnek újra forgalomba a furbify jóvoltából.

Kiket keresnek az furbify s.r.o.-hoz?

Cégünk jelenleg több mint 30 embert foglalkoztat, főleg fiatalokat. A növekvő igényeknek hála egyre több emberre van szükségünk.“ – fogalmaz Keszeli Ákos, tulajdonos. Jelenleg éppen értékesítőt szeretnének felvenni. Olyan emberre lenne szükség, aki ért az ügyfelek nyelvén és meg is tudja győzni őket.

A közeljövőben grafikus asszisztensre, értékesítési asszisztensekre és brigádmunkásokra egyaránt szükségük lesz. A rugalmas munkaidőnek köszönhetően a fiatalok mellett szép számban dolgoznak a cégnél anyasági szabadságukat töltő édesanyák és nyugdíjasok is.

A munkához nem szükséges számítástechnikai előképzettség vagy tapasztalat. Folyamatos a betanítás, bizonyos feladatok otthonról is végezhetők. Jelentkezni a job@furbify.eu e-mail-címen vagy a 0948 723 720-es telefonszámon lehet.

Mit képvisel a cég?

Az furbify s.r.o.-nál fontosnak tartják a környezettudatosságot és az elektronikai hulladék csökkentését. Az utóbbit éppen a felújított számítógépek népszerűsítésével és eladásával szeretnék elérni. Küldetésüknek tartják, hogy „zöld“ munkahelyet hozzanak létre, ahol mindenki jól érzi magát, ügyel a környezetre és a lehető legkevesebb hulladékot termel.

Évente több tízezer gépet újítanak fel, így több száz tonnával csökkentik az elektronikai hulladék mennyiségét.