Mix 2019. 03. 12.

Leszámolás a „nincs rá időm” mítoszával – Erdélyi Boróka előadása

Időgazdálkodás, háztartás-menedzsment, család-logisztika. A Fészek Családi Kör következő előadásában ilyen és ehhez hasonló praktikus témákkal várja nem csak a kisgyerekes családokat, hanem minden olyan érdeklődőt, aki szeretné könnyedebben kezelni a saját otthona rendben tartását és tudatosabban beosztani az idejét.

A szervezők elmondása szerint a Fészekrakó projektben sorra kerülő előadások témáját a közönségük igényei alapján válogatták – az időgazdálkodással kapcsolatos kérdések, a családi ritmus kialakítása és a mindennapi rutinok hatékony működése szinte kivétel nélkül kihívást jelent a kisgyerekes családok életében. 

A meghívott előadó, Erdélyi Boróka időmenedzsment-tanácsadó és blogger, az általa közvetített tudást és gyakorlati tanácsokat nem csak a fiatal anyukák, hanem minden bizonnyal tapasztaltabb férjek és feleségek is hasznosítani tudják majd.

„Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is. Bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok” – mondja magáról Pareto Lánya, vagyis Erdélyi Boróka.

A szervezők – a Fészek Családi Kör és a Villa Camarum polgári társulás – szeretettel várnak minden érdeklődőt március 14-én csütörtökön 16:30-kor a Zichy-pontban. A program gyerekbarát.

A program a Bethlen Gábor Alap Zrt. által folyósított és Magyarország Nemzetpolitikai Államtitkársága által megítélt, pályázati úton elnyert anyagi támogatással valósul meg.