Régió 2014. 01. 31.

Lőfegyvereket és marihuánát találtak

Illegálisan átalakított lőfegyvereket, lőszert és marihuánát is lefoglaltak a komáromi rendőrök múlt szerdán, egy karvai nyaralóban tartott házkutatás során. A 39 éves párkányi tulajdonost ráadásul többrendbeli testi sértéssel is gyanúsítják.

A gyanú szerint a középkorú férfi tavaly október óta marihuánával látott el két másik személyt. Nyaralójában egy sörétes lőszer kilövésére alkalmas, házilag átalakított légpuskát, továbbá egy másik, otthon barkácsolt lőfegyvert találtak. A fegyverekbe való lőszereket is lefoglaltak.

A rendőrök számára nem volt ismeretlen a férfi, ugyanis korábban már rátámadt 64 éves apjára, akinek 1 hónapon túl gyógyuló sérüléseket okozott. Egy másik esetben ok nélkül bántalmazott egy 50 éves karvai férfit, aki az erdőben gombászott, s a támadás nyomán elvesztette eszméletét. Az esés következtében agyrázkódást, bordatöréseket és arcsérülést szenvedett.

A férfi ellen kábítószer-kereskedelem, tiltott fegyverkezés és fegyverkereskedelem, továbbá testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást.

(DELTA)

Szólj hozzá!