Mix Dél-komárom 2021. 08. 09.

Már lehet jelentkezni a Fenyves futásra!

A dél-komáromi Komárom Európa Futó Egyesület augusztus 20-án, 24-dik alkalommal rendezi meg a Fenyves futást. A futóverseny a koppánymonostori városrész fenyvesében zajlik, mely a tábortól indul és végül itt is ér véget – írja a komarom.hu.

A felnőtt korcsoportban 3,2 és 13,2 km-es távra lehet jelentkezni, melynek az erdő és a természetes környezet egyedi hangulatot ad. A két távon induló versenyzők fél órás különbséggel vághatnak neki a futásnak.

A kategóriák életkorhoz kötöttek, így 11 férfi és 11 női csoportban indulhatnak el a futók a megmérettetésen.

A szervezők kérik, hogy amennyiben mód van rá, a jelentkezők online módon jelezzék az részvételi szándékukat, melyet a www.kefekomarom.hu oldalon, a Fenyves Futás kiírásra kattintva tehetnek meg. A kitöltött jelentkezési lapot kinyomtatva, aláírva lehet leadni augusztus 20-án, a verseny indulását megelőző regisztrációnál.

A nevezési díj befizetésére szintén a helyszínen, a regisztrációs lap leadását követően lesz lehetőség. Természetesen a helyszínen is jelentkezhet és regisztrálhat, reggel 8.00 és 10.00 óra között.

A verseny az ovis futással indul, 10.00 órakor, melyen egy kb. 200 méteres távot kell teljesíteni a gyerekeknek. Itt minden résztvevőt díjaznak. Ezt követően indul 11.00 órakor a 3,2 km-es táv, majd 11.30-kor a 13,2 km-es távon indulók is elrajtolnak.

A beérkezés után eredményt hirdetnek, ahol a 11 férfi és 11 női kategória első három helyezettjét díjazzák, majd egy közös vendégséggel, kötetlen beszélgetéssel zárul a 24. Fenyves Futás.