Város 2017. 09. 06.

Már lehet jelentkezni a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz

Már lehet jelentkezni a TeSzedd! akcióra – 2017.09.15 – 2017.09.17

Komárom Város Önkormányzata idén is csatlakozott a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz.

A tavalyi évben rekord mennyiségű szemetet gyűjtöttek össze a 6. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért mozgalom önkéntesei: 2.857 tonna eldobált, illegálisan lerakott szeméttől tisztították meg hazánk területét. Ezért köszönet illeti az összes résztvevőt!

Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma idén hetedik alkalommal, 2017.09.15. – 2017.09.17. között várja a környezetükért tenni akaró, felelősen gondolkodó jelentkezőket.

Komárom Város Önkormányzata ez évben is csatlakozik a kezdeményezéshez.

Az szeptember közepére meghirdetett TeSzedd! önkéntes szemétszedésre kisebb-nagyobb baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket, egyesületeket, családokat és diákokat várunk.

A komáromi önkéntesek csatlakozhatnak maguk is az akció internetes felületén (teszedd.hu) vagy a Polgármesteri Hivatalban Havran – Tóth Bernadett környezetvédelmi referensénél személyesen vagy az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 34/541-346. E-mail: toth.bernadett@komarom.hu

A szemétgyűjtéshez szükséges eszközöket – a TeSzedd!-es zsákokat és a védőkesztyűket – mint minden évben, szervezőként az OKTF NHI biztosítja, amely gondoskodik a szeméttel megtöltött zsákok elszállításáról és ártalmatlanításáról is.

Főkép: illusztráció

teszedd_plakat_2017