Kultúra 2017. 06. 07.

Mátyás király mondáiról rajzoltak

A Csillag Óvoda óvodásai két helyezést is elhozhattak a balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola által meghirdetett SOMVIRÁG rajzpályázat díjátadójáról, melyre május 5-én került sor. Farkas Rebeka I. helyezést ért el, Sipos Kitti pedig a 3. helyezettnek járó jutalmat vehette át.

Mindkét lány nagycsoportos. Rebeka a Virág csoportba, Kitti pedig a Pillangó csoportba jár. Az iskola 6. alkalommal hirdette meg SOMVIRÁG-ot, melyre 150 pályamunka érkezett a helyi és a város kulturális partner településeinek óvodáiból, általános iskoláiból.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság „Tűzvédelem” címmel meghirdetett pályázatára szintén rajzoltak a Csillag ovisok. A díjátadóra június 1-jén került sor, Tatabányán a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon.

A pályázat I. helyezettje Farkas Rebeka lett. Alkotásának címe: „Állatmentés”, melyet tovább küldtek az országos pályázatra is. Rebeka a nagyon ügyes, lelkes kislány. Szinte minden pályázatra készít valamilyen alkotást. Egyéni ötletei rendkívüliek, melyeket magas színvonalon valósít meg.

Szólj hozzá!