Turizmus Dél-komárom 2023. 11. 07.

MEGHOSSZABÍTOTT határidő: Az Év Honlapja Közönség díjára pályázik Dél-Komárom!

A Magyar Marketing Szövetség minden évben meghirdeti az Év honlapja pályázatot, melynek Közönség díjáért az idén Komárom is versenybe szállt. A Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. által üzemeltetett városunk turisztikai honlapjára, az iranykomarom.hu weboldalra meghosszabított határidővel, december 15-ig várják a szavazatokat – írja a komarom.hu.

– Az iranykomarom.hu oldal jó tíz évvel ezelőtt indult. 2021-ben kezdtük ismételet erővel újra frissíteni. A weboldal két nagy részre osztható. Az egyik a helyi szállásadókat és szolgáltatókat mutatja, be rengeteg aktuális tartalommal, új fényképpel és videóval. A másik részében egy folyamatosan frissülő, naprakész programnaptárt találhatnak a böngészők, ahol az összes komáromi rendezvény tematikája és időpontja elérhető az érdeklődők számára – mutatta be röviden a felületet Horváth László, a Komárom Tourinform Iroda marketing menedzsere.

A weboldalra az észak-komáromi 22Media gyártásában komáromi imázsfilmek is felkerültek, így a Zöld Komárom, az Épített Örökség és a Komáromi Nyár, különféle tematikákban mutatják be városunkat. Egy új fejlesztésnek köszönhetően a közelmúltban a Tourinform Iroda álatl szervezett tematikus túrákra már online úton, bankkártyával is megvásárolhatják a jegyeket a résztvevők.

– Az Év honlapja pályázaton jelenleg ugyan az élen állunk, ugyanakkor mindenkit arra bíztatok, hogy szavazzanak, mivel a verseny nagyon szoros, mindösszesen néhány szavazat különbség van városunk és második helyezett között – hívta fel a figyelmet Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Szavazni ITT lehet! Köszönjük!