Turizmus Dél-komárom 2023. 10. 05.

Indul az Év honlapja szavazás! Dobj egy LIKE-ot az iranykomarom.hu oldalra!

A Magyar Marketing Szövetség minden évben kiírja az Év honlapja pályázatot. A versenyre idén eddig közel 100 pályamunka érkezett. A voksolás november 20-ig tart. Jelenleg Komárom turisztikai honlapja, az iranykoamrom.hu áll az élen! Hozzuk haza a díjat! Szavazzunk!

Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, az idei év eddig sikerektől volt hangos. A négyszeres városmarketing gyémántdíj azonban közös siker, melyért köszönet illeti először is az önkormányzatot, amely minden támogatást megad, a csapatot, akik mögötte állnak, és persze a komáromiakat, és a városba érkező turistákat, akik használják a felületeket, a közösségi oldalakat, részt vettek az általuk szervezett eseményeken, az Év fagylaltja versenyen, vagy épp az I. Komáromi Food Truck Fesztiválon és Pikniken.

– A négy díjat az KomGasztro sorozatért, az Év fagylaltja verseny marketing megoldásaiért, Dél-Komárom kommunikációs terének kialakításáért, valamint a ZöldKomárom projektért sikerült elhoznunk kollégáimmal. A siker újabb cél kitűzésére buzdított minket, és beneveztünk az iranykomarom.hu oldallal az Év honlapja díjra is! Ez úton is arra buzdítok mindenkit, hogy voksoljon, hozzuk haza ezt a kitüntető címet is, és öregbítsük együtt szeretett városunk, Komárom, – és itt most Észak- és Dél-Komáromra egyaránt gondolok – hírnevét! – nyilatkozta Radics Gábor

Horváth László, a Városmarketing Kft. marketing munkatársa, a honlap fejlesztője elmondta, az oldal első változata még 2011-ben jött létre. Azóta folyamatos a fejlesztés. Jelenleg épp a negyedik generációnál tart. Az iranykomarom.hu felületen nem csupán a legfrisebb eseményeket, programokat találják meg az érdeklődők, de a 22Media által készített imázsfilmeket, a KomGasztro sorozatot, a ZöldKomárom projekt egyes elemeit, turisztikai kiadványokat, online foglalható és fizethető tematikus túra ajánlatokat, és persze mindenek előtt a helyi látnivalókat, turisztikai attrakciókat, kiemelve a Monostori erődöt, Csillagerődöt, a Brigetio Öröksége Látogatóközpontot, a Brigetio Gyógyfürdőt, a WF Szabadidőparkot, és a Magyar Lovas Színházat, továbbá Észak-Komáromot.

Az oldal ezenkívül helyi éttermeket és szállásokat is ajánl, mindezt napra készen, folyamatos frissítés mellett.

A szavazás november 20-ig tart. Voksolni Facebookon kerszetül ITT lehet! Hajrá Komárom!