Mix 2013. 01. 21.

Megújult a Banderium kávézó

A városunk szívében található közkedvelt Atrium kávézó helyén megnyitott Banderiumban néztünk körül. Vas Ferencet, az étterem és a kávézó tulajdonosát kérdeztük. banderium1-panorama Meglepően szépre sikeredett az ,,Atrium kávézó“ helyén nyílt ,,Banderium kávézó“. Mi az új koncepció lényege? Köszönjük! Szerettünk volna létrehozni egy korunknak megfelelő modern kávézót és a visszajelzésekből úgy tűnik, sikerült is. A koncepciónk lényege az volt, hogy egy rendezvényekre alkalmas, négy részből álló Banderium egységet alakítottunk ki, amiben van étterem, dohányzó és nem dohányzó kávézó rész is.

Rendezvényeket említett. Mire gondolt? Most, hogy ez az egység kialakult, alkalmas arra, hogy nagyobb rendezvényeket, lakodalmakat, osztálytalálkozókat, családi összejöveteleket szervezzünk. Mind a négy helyiségünk külön, vagy egyben is működhet: 40, 30, 20 vagy 15 fős kapacitással.

Szilveszterkor benéztem Önökhöz, nagy volt a vígadalom. Terveznek esetleg hétvégi bulikat is?banderium-2 A szilveszteren felbuzdulva gondolkodtunk azon, hogyan is lehetne olyan bulikat szervezni, ahol a kulturált szórakozás dominálhatna. Ha úgy döntünk, hogy megpróbáljuk, csakis annyi emberrel, akiket a színvonalunkhoz mérten ki is tudunk szolgálni, és természetesen mindenki számára ülőhelyet biztosítani.

Megtudhatnánk az egész egység nyitvatartási idejét? Ami különleges, hogy minden hétköznap reggel 7:00-kor nyit az étterem és a kávézó is egyaránt, szombaton 8:00-kor és vasárnap pedig 10:00-kor.Minden nap 21:00 óra magasságában zárunk, természetesen, ha már nincsenek vendégeink.

Hozzájárul ez az átépítés a napi menü igényesebb elfogyasztásához? Igen! Hála Istennek, a napi menük alkalmával, fogalmazhatnánk úgy: csúcsidőben előfordult már az is, hogy nem tudtunk minden kedves vendégünk számára ülőhelyet biztosítani. Vélhetően, ezt is gördülékenyen meg fogjuk tudni oldani, és az étkezés utáni dohányzó vendégek igényeit is kielégíthetjük.

Terveznek esetleg valamiféle vendégcsalogatót? Minden nap lesz egy esti és hétvégén egy hétvégi háromfogásos menü, így valószínűleg könnyebben rá tudjuk majd venni az embereket arra, hogy egy fontosabb alkalomra, vagy akár egy nehéz nap után megengedjék maguknak azt a kényelmet, hogy kimozduljanak otthonról, és az éttermünkben töltsenek el egy kellemes estét: finom vacsora mellett és elfogadható áron (5,90€).

Mit szeretnének elérni a 2013-as évben? Mivel ismerjük Komárom és az éttermünk lehetőségeit, ezért nem várunk nagy csodákat. A legfontosabb, amit szeretnénk elérni, hogy minden vendég elégedetten távozzon az éttermünkből! ;

BANDERIUM kávézó és étterem Nám. M.R. Štefánika 11, Komárno Tel. : +421 35 77 31 930 email : info@banderium.sk

Látogasson el Facebook oldalunkra is.

Szólj hozzá!