Sport 2017. 11. 22.

Megvédték címüket a Selyés röpisek

A Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságán (SZMGOB) a Selye János Gimnázium fiú- és lánycsapata is a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

Immár 25. alkalommal szervezték meg 2017. október 25-én Ipolyságon a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságát (SZMGOB) röplabdában. A sportrendezvényen három fiú- és három lánycsapat csapott össze egymással.

A fiúk és a lányok bajnokságát is a komáromi Selye János Gimnázium nyerte, így sikerült megvédenie bajnoki címét. Az elmúlt huszonöt év alatt iskolánk csapata több, mint húsz alkalommal állhatott fel a dobogó felső fokára.

A fiúk csapata: Dobroczki Tamás (IV.D), Halász Viktor (VI.N), Gyurkovics Bence (VI.N), Gyurenka Ádám (VI.N), Králik Máté (II.C), Fekete Ádám (III.A), Sánta János (II.A), Mészáros Csaba (I.B), Hriňa Attila (II.C), Jánosdeák Márk (VI.N).

A lányok csapata: Vidovenec Claudia (III.C), Papp Cynthia (IV.D), Uzsák Dóra (VII.N), Kolozsi Tímea (VII.N), Diósi Fanni Éva (VI.N), Balog Bernadett (II.B), Karácsonyi Chiara (II.B), Szakáll Fanni (VI.C), Pampiszli Erika (IV.C), Szabó Emese (II.B), Pálmay Anikó (I.B).

Gratulálunk a csapatok minden tagjának, Hengerics Péter felkészítő tanárnak és kívánunk további sok sikert!

(Vajányi Orsolya)