Kultúra 2016. 12. 02.

Mikulás programok minden mennyiségben

A következő héten szinte mindenhova ellátogat a Mikulás, ahová csak lehet: játszóházakba, könyvtárakba, üzletközpontokba, diszkókba, de még a kórházba is 🙂 Érdemes kihasználni ezt a hétvégét – hét elejét, különösen, ha kisgyermekes szülők vagyunk. Ahová nem a Mikulás látogat el, ott játszóházat, mézeskalácsképző tanfolyamot esetleg színházi előadást tartanak gyermekeknek.

Ha történetesen nincs kedvünk egyikhez sem, akkor sincs gond: ajánljuk figyelmükbe Bach Szilvia humorista kiállítását, esetleg beszélgetést Boldizsár Ildikó meseterapeutával. De mehetünk színházba – a Jókai Színházba vagy a Teátrum két előadására (Görgey, Egy hazában). A mozik műsora mellett két kiváló vetítés is lesz a jövő héten (Vasmacska filmklub, Komáromi Szalon). És persze táncolhatunk is, az ízlésünknek megfelelő zenére.

Egyszóval igazán nem kell unatkozni, bőséges a programkínálat! Kellemes böngészést!

Péntek (december 02.):
Szombat (december 03.):
Vasárnap (december 04.):
Hétfő (december 05.):
Kedd (december 06.):
Szerda (december 07.):
Csütörtök (december 08.):
Péntek (december 09.):
Mozik műsora

A két városrész két mozijában többek közt a következő filmeket vetítik: Vaiana (családi animációs film), Tapló télapó (amerikai vígjáték), Bezárva (fantasztikus thriller), Underworld – Vérözön (horror), Trollok (családi rajzfilm), Legendás állatok és megfigyelésük (családi fantasy).