Mix 2020. 04. 01.

Minőségi kőfaragás és konyhai munkalapok? Már több mint 30 éve a Juhokameň a válasz!

Szlovákia egyik legnagyobb kőfaragó vállalata, a Komáromban is megtalálható Juhokameň cég immáron évtizedek óta a minőségi termékeinek és szolgáltatásainak köszönhetően őrzi jó hírnevét. Az áhított termékek ráadásul a koronavírus miatti rendelkezések idején is rendelhetők, hiszen építőipari cégként továbbra is nyitva tarthatnak, így a járvány ideje alatt sem állt le a termelés az ország egyik legnagyobb kőfaragó cégénél.

A szlovákiai Juhokameň cég hosszú múltra tekint vissza, még 1989-ben kezdte meg tevékenykedését a kőfaragás és kőmegmunkálás ágazatában. A gazdag tapasztalat mellett a cég szüntelenül törekedik az újdonságok bevezetésére és a fokozatos fejlődésre, melynek köszönhetően az elmúlt két évtizedben Szlovákia egyik legnagyobb kőfaragó vállalatává lépett elő. Az érsekújvári székhelyű cég ennek megfelelően az évek során folyamatosan bővítette értékesítései helyeit, így Érsekújvár mellett immár Nyitrán, Tótmegyeren, Surányban és Komáromban, a Megyercsi utca 4944 szám alatt is várják az érdeklődőket. Miután pedig nem csak kőfaragással, hanem a termékek értékesítésével is foglalkoznak, vásárlóik abban a kedvező helyzetben lehetnek, hogy egyenesen a gyártótól rendelhetnek.

A Juhokameň cég külső és belső kiegészítők elkészítését egyaránt vállalja, melyhez a termékek szinte végtelen választéka társul. A kínálatban többek között konyhai munkalapok, kandallók, ablakpárkányok, lépcsők, útburkolatok, burkolólapok, sziklakövek is megtalálhatók. A sírkövekhez hasonlóan ezen termékek is nemes és mesterséges kövek, minőségi gránit, márvány és műkő alapanyag felhasználásával készülnek el. Mivel pedig a gyártótól rendelhetjük meg a kiszemelt dolgokat, teljes mértékben méretre- és testre is szabhatók.

A komáromi Megyercsi utcán található Juhokameň legkeresettebb szolgáltatási közé egyértelműen a sírkő és síremlék készítése tartozik. Szeretteink végső nyughelyének kiválasztása mindig nehéz és lelkileg megterhelő feladat, éppen ezért fokozott odafigyeléssel állnak hozzá a cég több éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett munkatársai. A sírkövek elkészítése mellett ráadásul a Juhokameň cég a síremlékek komplett kivitelezését is vállalja, a beton alaptól a teljes összeszerelésig

Építőipari vállalkozásként a koronavírus járvány okozta rendelkezések nem vonatkoznak a Juhokameň cégre, így a termelés sem állt le és továbbra is leadhatók a rendelések telefonon és e-mailben egyaránt. A cég munkatársai emellett igény szerint, természetesen minden biztonsági előírást betartva, akár otthonában is meglátogatják a vásárlót, így konkretizálva a méreteket és pontosítva az árajánlatot.

Bővebb információért érdemes ellátogatni a Juhokameň honlapjára, vagy Facebook oldalára.