Város 2018. 11. 07.

MKP Komárom: Miért ez a csapat?

…mert tiszta a kezünk és tiszta a lelkiismeretünk – bátran állíthatjuk, sőt, bátran ki is jelentjük! Nincs közünk ahhoz, ami a várossal az utóbbi időben történt, legyen szó az eladósodásról, vagy akár a szövevényes, gyanús ügyletekről. Nem tehetünk azokról az elodázott lehetőségekről sem, melyekkel a város vezetése nem kívánt élni az utóbbi időszakban.

Ezzel szemben biztosíthatjuk, hogy amennyiben bennünket választ, minden erőnkkel azon leszünk, hogy ilyenek ne történhessenek meg többé!

Mi a sorsunkon fordítani szeretnénk, és ehhez tettre készek vagyunk, mert bőven van itt mit produkálni. Egy pozitív jövőképet, egy élő, lélegző és virágzó várost látunk lelki szemeink előtt, melyet mindazok számára kívánunk megteremteni, akik Klapka városában jelenleg élnek, és a jövőben sem tervezik ezt másként. Hiszünk abban, hogy mindez elhatározás, kellő lokálpatriotizmus, szilárd erkölcsi táptalaj és kemény elvek nélkül viszont mit sem ér. Hisszük, hogy mi mindannyian ezen tulajdonságokkal, továbbá a szükséges szakmai tapasztalattal és víziókkal egyaránt rendelkezünk ahhoz, hogy előbbre lendítsük Komáromot.

Vázoljuk, mit is szeretnénk

Programunk tervezése közben azokat a bökkenőket vettük alapul, melyek a mindennapi életben rendszeresen szembejönnek velünk. Mindnyájan itt élünk, és egytől egyig próbálunk odafigyelni aprónak tűnő problémákra is. Olyanokra, melyek szemünk előtt ugyan megszokottá váltak, szinte észre sem vesszük már őket, ám attól még létező jelenségekről beszélünk. Fontosnak tartjuk első körben felhívni a figyelmet ezekre a gondokra, majd ezt követően fel is vázolni a megoldási javaslatainkat –  mindvégig az élhetőbb város jegyében képviselve nézeteinket. A “több szem többet lát” elvét valljuk, így folyamatosan bővíthetjük a teendők jegyzékét. Éppen ezért szeretnénk megkérni Komárom város polgárait, hogy ha bármilyen meglátásuk, vagy tudomásuk van megoldásra váró problémákkal kapcsolatban, azt továbbítsák felénk a velemeny@mkpkomarom.sk e-mail címre. A lista közel sem végleges! Bizonyára elhaladunk jópár, nem megfelelően működő dolog felett.

Figyelem! Le kell szögeznünk, hogy ez nem kampányfogás! A problémák felvetése nem csak ez idő tájt érvényes vagy jogos! Éppen ezért kérjük Önöket, hogy a választások után is bátran írjanak a megadott címre. Véleményezzenek, ötleteljenek, javasoljanak, hiszen önkormányzat ide vagy oda, mi minden erőnkkel azon leszünk a későbbiekben is, hogy a megoldásokat megleljük – bármiről is legyen szó!

(MKP Komárom)