Kultúra 2022. 09. 01.

Nagy Retro Party a Monostori erődben!

Emlékszel még a ’90-es évekre? A buli szeptember 2-án, azaz pénteken indul! Kapunyitás 20 órakor. A party egészen hajnalig tart! Csutor Gábort, a Monostori erőd marketing menedzserét kérdeztük.

– A Nagy Retro Partyn olyan nevek lépnek színpadra, mint a Bestiák tagjaként nevet szerző, MissBee. A ’97-ben alakult lánytrió menedzsere anno Kozso volt. 1997-ben jelent meg első, Bestiák című albumuk, amely Arany Zsiráf-díjat nyert Az év legsikeresebb felfedezettje kategóriában. Egy év múlva, 1998-ban megjelent második albumuk, Nem kérek mást címmel. A csapat 2001-ben oszlott fel. Itt lesz még a magyarországi popmezőnybe az 1986-os siófoki Interpop Fesztiválon a Szerelemre születtem című számával berobbant Zoltán Erika, a Desperado egykori énekesnője Betti, aki ezúttal új duópartnerével Josh-sal érkezik.

Igazi nagy durranásnak ígérkezik az Ámokfutók koncertje. Kozso együttese a ’90-es évek emblematikus magyar popzenekara volt, olyan korszakos sikerekkel, mint a Szomorú szamuráj, a Meghalok 1 csókodért, vagy épp a Bújj mellém. Ugyancsak zenél nekünk péntek éjjel az UFO Update is. Az 1996-bam alakult csapat olyan top slágerekért volt felelős anno, mint a Szerelemdoktor, a Napolaj, és a Tarzan – nyilatkozta Csutor Gábor.

A lemezeket Erős vs. Spigiboy és Dj Dominique pörgetik egészen hajnalig. A party házigazdája Dj. Bóli. Az éjszakát a büfésátorban koktélokkal dobhatjuk fel.

Részletes program az esemény Facebook-oldalán érhető el!

(Nyitókép: clubtone.net)