Város Dél-komárom 2023. 09. 15.

Négyszeres Városmarketing Gyémánt díjat nyert Dél-Komárom!

A Magyar Marketing Szövetség négyszeres Gyémánt-díj elismerését és az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. külön jutalmát vehette át a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. szeptember 14-én, a fővárosi Várkert Bazárban rendezett Marketing Summit Hungary 2023 gálán – írja a komarom.hu.

– Hatalmas megtiszteltetés, egyben pedig kiváló lehetőség is a Magyar Marketing Szövetség szakmai díja. Különösen azért öröm, mert a három éve alakult Városmarketing Kft-nek, a koronavírus járvány okán hozott korlátozások után idén volt az első lehetősége, hogy komáromi rendezvényeken is bemutatkozhasson. Ez az elismerés közös munka eredménye, köszönet illeti Komárom Város Önkormányzatát a támogatásért, valamennyi kollégámat a lelkes hozzáállásért, valamint mindazon komáromi magánszemélyeket és civil szervezeteket, akik ötletekkel, javaslatokkal segítik munkánkat, de ugyanígy köszönet azoknak is, akik egyszerűen csak kilátogattak idén a Magyar Cukrász Ipartestülettel közösen szervezett az Év Fagylaltja versenyre, vagy épp a Food Truck Show Kft-vel lebonyolított I. Komáromi Food Truck Show és Piknikre! A városmarketing kulisszáit a komáromiak töltik meg élettel! Ez a díj is azt bizonyítja, hogy Komárom, valóban határtalanul jó hely, és számos lehetőség áll még városunk előtt. Számos rendezvénytervünk van, egyelőre e helyütt csak annyit mondhatok, hogy jövő nyár elején egy Észak- és Dél-Komáromot együtt, egy időben megmozgató, reményeink szerint országos médiafigyelemmel kísért programmal szeretnénk nyitni a szezont – fogalmazott a díjak átvétele kapcsán Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A díjátadón a város a márkastratégiai, márka és identitásépítési arculati programban jelölt Zöld Komárom átfogó városmarketing projekttel, a szintén e kategóriában indított KomGasztro – Kóstolj bele Komáromba! projekttel, a marketingkommunikációs megoldások és tartalom szekcióban szereplő Komárom Város kommunikációs tere című pályázattal, valamint az országos rendezvények közt jelölt Az Év Fagylaltja verseny marketing megoldásaival érdemelte ki az elismeréseket.

A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete szakmai támogatásával létrehozott Városmarketing Gyémánt Díj célja, felhívni a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére és eredményességére. A díj a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével, valamint azok széleskörű népszerűsítésével hozzá kíván járulni az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez.

A Városmarketing Gyémánt Díj öt elismerési formát ötvöz, a „Városmarketing gyémánt” elismerő védjegyet, a „Marketing fővárosa” fődíjat, a „Marketingaktív megye” elismerő címet, a „Városmarketing nagykövete” elismerést és a „Kisvárosi első díjat”.

A Hinora Ferenc (Positive Adamsky, CEO) vezette Magyar Marketing Szövetség vezetőségében olyan neves szakemberek foglalnak helyet, mint Sütő Ágnes, a Magyar Bankszövetség Kommunikációs főtitkár-helyettese, Banküzemi igazgató, Dr. Papp-Váry Ádám, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánja, szakvezetője, Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. Marketing és Kommunikációs Igazgatója, Kovács András Péter, a Magyar Telekom Nyrt. Szegmens Kommunikációs Vezetője, vagy épp Mérő Ádám, a Coca-Cola Company, Consumer & Shopper Connection Directora.