Turizmus Dél-komárom 2023. 12. 18.

Kategóriájában országos első lett az iranykomarom.hu!

A Magyar Marketing Szövetség minden évben meghirdeti az Év honlapja pályázatot, melynek Közönség díjáért az idén Komárom is versenybe szállt. A Turizmus kategóriában országos szinten első helyen végzett az oldal, olyan nevezőket utasítva maga mögé, mint a Székesfehérvár Neked – Ezer éve várunk Rád!, a Visit Hortobágy, a Balatoni Turizmus Szövetség – Nyitott Balaton oldala, a Pécs ZOO, a Hello Miskolc – Miskolc hivatalos turisztikai weboldala, vagy épp Vác turisztikai honlapja.

A Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. által üzemeltetett városi turisztikai honlap, az iranykomarom.hu bő tíz évvel ezelőtt indult. 2021-ben kezdtük ismételet erővel frissíteni. A weboldal két nagy részre osztható. Az egyik a helyi szállásadókat és szolgáltatókat mutatja, be rengeteg aktuális tartalommal, fényképpel és videókal. A másik részében egy folyamatosan frissülő, naprakész programnaptárt találhatnak a böngészők, ahol az összes komáromi rendezvény tematikája és időpontja elérhető az érdeklődők számára – mutatta be röviden a felületet Horváth László, a Komárom Tourinform Iroda marketing menedzsere.

A weboldalra komáromi imázsfilmek is felkerültek, így a Zöld Komárom, az Épített Örökség és a Komáromi Nyár, különféle tematikákban mutatják be városunkat. Egy új fejlesztésnek köszönhetően a közelmúltban a Tourinform Iroda álatl szervezett tematikus túrákra már online úton, bankkártyával is megvásárolhatják a jegyeket a résztvevők.

-Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy a Magyar Marketing Szövetség pályázatán az iranykomarom.hu oldal kategóriájában első helyet, országosan pedig a 8. helyet érte el! Köszönet mindenkinek aki szavazatott, és természetesen a fejlesztőnek, Horváth László kollégámnak, aki szinte édes gyermekeként gondozza az oldalt – nyilatkozta Radics Gábor, Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A társaságnak idén nem csupán ez az egy elismerés jutott, hiszen a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. szeptember 14-én kimagasló elismeréseket vehetett át. A Magyar Marketing Szövetség négyszeres Gyémánt-díjjal, az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. pedig külön jutalmával tüntette ki a komáromi szervezetet.

(Forrás: komarom.hu)