Fotók 2016. 06. 09.

Nem hiába díjnyertes a SZIGET FESZTIVÁL!

European Festival Awards gálán a Telekom VOLT Fesztivál a közepes méretű rendezvények versenyében, míg a Sziget a „legjobb programkínálat” kategóriában nyerte el az első díjat. A 2012-es Balaton Sound és a 2013-ban debütált B.My.Lake rendezvényeit szintén a nyertesek közt köszönthettük az elmúlt években.

Hogy miért érdemelték ki az elismerést?

“Mindig arra törekedtünk, hogy a programkínálatunk annyira változatos legyen, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót. Nyilván vannak fesztiválok, melyek akár több nagyobb nevet is felléptetnek, de úgy látszik a szakma ezúttal a sokszínűséget értékelte.” – mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője.

unspecified6Egy rendkívül izgalmas Sziget előszelét hozzák az eddig bejelentett nevek. Rihanna a nulladik napon hozzánk is elhozza legnagyobb slágereit és legújabb lemezanyagát – egy exkluzív fesztiválkoncert keretében. Napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja augusztus 11-én, a Sziget „nulladik” napjának headlinere. Idén a több milliós rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész Hardwell celebrálja a Sziget End Show-t. És érkezik a nagy közönségkedvenc, Manu Chao is, akinek esztétikáját a kultúrák találkozása adja meg, hiszen zenéjében egyszerre keverednek a különböző országok zenéi és a legváltozatosabb zenei műfajok. Eljön a titokzatos ausztrál Sia, a szupertehetséges énekes-dalszerző Jess Glynne, a The Chemical Brothers, Tinie Tempah és többek közt velünk lesz újra David Guetta is, aki bármelyik kontinensen is jár, több tízezres tömeg előtt lép a keverőpult mögé.

Érdemes lesz tehát idén is velünk tartani, úgyhogy siess, mert a jegyek nagyon fogynak! „A jegyvásárlás kezdetének első 24 órájában a kiadható bérletek 25%-a már gazdára talált” – mondta Gerendai.

Jegyek itt kaphatók!

unspecified5

unspecified7 9310917

Szólj hozzá!