Mix 2016. 08. 15.

Nem mindennapi lánykérés a Jókai Moziban

A minap nem mindennapi lánykérés történt a dél-komáromi Jókai Moziban. A magyarországi Ember Zoltán egy moziban levetített trailer segítségével kérte meg szerelme, a megyercsi Vörös Csilla kezét!

A videót a környékünkön ismert esküvői fotós, Töltésy Rudolf készítette:

“Zoli és Csilla a barátaim, és már készülnek az esküvőjükre, aminek én leszek a fotósa – mondta el lapunknak. –  Igen ám, de valahogy a hivatalos lánykérés elmaradt… Ezért Zoli szerette volna különleges módon meglepni kedvesét. Megkérdezte tőlem, tudnék-e hasonló kisfilmet készíteni? Azt feleltem: az esküvői videókon kívül mást még nem csináltam, de miért ne!? Próbáljuk ki! Ilyen jópofa ötletet nem lehet kihagyni! Így hát el is készült az ál-filmtrailer.

A Jókai Mozi munkatársai nagyon aranyosak voltak, azonnal vették a lapot. Rajtuk kívül még Csilla barátnője volt beavatva a titokba. Egy délután 16.00 órakor kezdődő filvetítésre csalták be a lányt – mi még kettőkor nem tudtuk, le tudják-e vetíteni az általam készített videót is, technikai okok miatt. Fél háromkor hívtam Zolinak: minden ok, jöhettek a moziba!

A mi kisfilmünket szándékosan negyedeikként vetítették le a filmtrailerek között – azért, hogy Zoli még valamilyen indokkal elszaladhasson Csilla mellől átöltözni, felvenni azt a ruhát, amit a film forgatása közben viselt!

A lánykérés végén a mozi közönsége egy emberként tapsolt, ünnepelte a fiatal párt. De azt talán mondani sem kell: Csilla már nem bírta végignézni azt a filmet, amire megvették a jegyeket. A könnyeitől úgysem látott volna semmit.”

Szólj hozzá!