Kultúra 2018. 11. 02.

November 16-án a nevetéstől lesz hangos Marcelháza

Marcelházára érkeznek a magyar humor ismert alakjai! A közönség egész estés szórakoztatásáért Maksa Zoltán, Ihos József, azaz Kató néni, Polgár Peti, valamint Szikra László lesznek a felelősek. Ha pedig ez mind nem lenne elég, a poénáradat szünetében hurka- és kolbász kóstolásra is sor kerül november 16-án a rendezvénynek otthont adó marcelházi kultúrházban.

November közepén a poénoké és a szórakozásé lesz a főszerep a Komáromtól 17 km-re található községben. A magyar humor kedvelt képviselői közül négyen is ellátogatnak Marcelházára, hogy egy egész estén át szórakoztassák a közönséget.

A Karinthy-gyűrűs magyar humorista, Maksa Zoltán nagy valószínűséggel a marcelházi Magyar Humorest egyik legjobban várt fellépője. Maksaméta című műsora két és fél évig volt látható a Mikroszkóp Színpadán, majd „Konyhashow” című estjével aratott nagy sikert egy évadon át. Országos ismertségét azonban a Maksa Híradónak köszönheti, ahol híradós csapatával a mindennapok képtelen híreit szedte csokorba a nézők szórakoztatásának céljából. 

 

Mindenki Kató nénije, a magyar szórakoztató műfaj egyik legsokoldalúbb képviselője, Ihos József szintén garantáltan megdolgoztatja majd a közönség tagjainak rekeszizmait. Humoristaként rendszerint nagy sikereket ért el a Rádiókabaréban, hosszú évekig az “Ez+Az” és a “Szeszélyes évszakok”  állandó szerzője, rovatvezetője és közreműködője volt, 2014-ben pedig önálló műsort kapott a Muzsika TV-n Fűre lépni Ihos! címmel.

 

Polgár Peti, az énekes, a dalszerző és a humorista. Öt éven át volt a Danubius Rádió zenés humoristája, parodistája, 2010 decemberétől pedig a Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc vezette Class FM Morning show című műsorában közreműködik. A stand up comedy világában a sing up comedy ágazat képviselője, melyet a humoros dalszövegekről lehet a legkönnyebben felismerni. 

 

Szikra László a legtöbbeknek valószínűleg a Showder Klub című televíziós műsorból lehet ismerős. A humorista többször szerepelt már a Rádiókabaréban és az ATV Dumakabaré című műsorában is. Azon túl, hogy ceremóniamesterként és műsorvezetőként is gyakran feltűnik, egy nem mindennapi rekord is a nevéhez kötődik: 548 perces előadásával jelenleg ő tartja a Leghosszabb Stand Up Comedy Műsor Magyar Guiness Rekordját.  

 

Két poén között pedig egy kis harapnivaló is akad majd, hiszen az előadás szünetében kolbász- és hurka kóstoló várja majd a résztvevőket, melyet a jegyár szintén tartalmaz.  

  • Időpont: 2018. 11.16. (péntek) 18:00
  • Helyszín: Marcelháza kultúrház
  • Jegyárak: Elővételben 8 € | Helyszínen 9 € | Állójegy: 7 €
  • Elérhetőség: +421 918 782 786 | +421 915 361 727

Az esemény a Facebook-on is megtalálható.

A bevétel egy részét a szervezők jótékony célokra használják fel.