Mix 2013. 11. 11.

Nyerd meg Stephen King Carrie című bestsellerét

A Diderot könyvkereskedés szerkesztőségünkkel közösen sorsolással egybekötött versenyt indít 2013. november 11-től, melyben a szerencsés nyertes értékes könyjutalomban részesülhet. A nyeremény a világhírű író Stephen King – Carrie című sikerkönyve, melynek legújabb hollywoodi filmváltozata nemrég került mozijaink vásznaira.

A story rövid tartalma: A chamberlaini gimnáziumban közeleg az érettségi. A tizenhat éves, esetlen Carrie White-ot nemcsak bigottan vallásos anyja terrorizálja, hanem diáktársai – főként a lányok – gúnyolódásának is állandó céltáblája. Egy különösen megalázó esemény után a főkolomposokat megbüntetik, Carrie-ben pedig nőttön-nő az indulat, elégtételt akar venni az őt ért sérelmekért. Egyre inkább tudatosul benne, hogy félelmetes telekinetikus képessége micsoda hatalom… A könyv műfaja a horror, tele izgalommal, nem várt fordulatokkal. A story-t megismerve, nyertesünket izgalmas órák várják.

★★★ A sorsolásba kerülés feltételeit itt közöljük. Bárki, aki ehhez a cikkhez rövid kommentet fűz, automatikusan bekerül a kisorsolandók körébe. A játék vasárnap éjfélig tart. A sorsolás november 18-án délelőtt a Diderot könyvesboltban lesz megtartva. Nyertes olvasónkat kiértesítjűk, nyereményét személyesen veheti át a Diderot könyvkereskedésben. ★★★

A Diderot könyvesboltot Komáromban, a Lúdpiac téren, Szent István szobrával átellenben találhatjuk meg. A könyvkereskedés szlovák, magyar és idegennyelvű könyvek széles választékával rendelkezik. A gyermekkönyvektől kezdve, a szépirodalmon át a szakirodalomig. A legkisebb olvasótól a legidősebbig mindenki megtalálja a kedvére való könyvet. Tevékenységüket nem csak üzletükben végzik, de internetes portáljukon keresztül is, szlovák és magyar nyelven egyaránt. A szlovákiai magyar könyvek piacán az e-boltjuk a legnagyobb kínálattal rendelkezik.

Sok sikert és kellemes olvasással töltött órákat kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá!