Mix 2018. 07. 24.

Öt autó ütközött egymásnak tegnap a Megyercsi utcán

Tegnap a délutáni csúcsforgalomban ütközött egymásnak 5 autó a Megyercsi utcán, a Komáromi Jókai Színház szomszédságában. Az esetet már a balesetben résztvevő járművek száma is különlegessé teszi, hát ha még hozzávesszük, hogy közel 1 óráig a rendőrség és a tűzoltók sem érkeztek ki a helyszínre.

Tegnap délután (július 23.) több órán keresztül korlátozott volt a haladás a Megyercsi utcán (Mederčská ul.), miután 5 gépjármű ütközött egymásnak. A balesetről a TV JOJ adott hírt az esti órákban.

A közlekedési balesetben résztvevők az eset után kiszálltak gépjárműveikből és a járdaszigeten vártak.…..mondhatni hiába. Ugyanis az, hogy senki nem hívta a segélyhívó számokat, csak jóval később derült ki.

Néhány járműből ráadásul a folyadék is szivárgott, így a tűzoltók jelenléte még inkább indokolt lett volna. Ám a balesetben résztvevők mindegyike úgy hitte, a másik már telefonált. Ezzel párhuzamosan páran már a biztosítási papírokat is elkezdték kitölteni. Az, hogy senki sem értesítette az ilyenkor szükséges szerveket, akkor derült ki, amikor egy mentőautó állt meg az összetört autók mellett.

A balesetben személyi sérülés nem történt.

Az alábbiakban a TV JOJ helyszíni tudósítása látható:

(TV JOJ alapján)