Város 2018. 11. 28.

Pályázati felhívás Komáromban a sport és a kultúra támogatása terén

A pályázóknak a pénzügyi támogatási kérelmet írásban és elektronikusan kell benyújtaniuk a város weboldalán keresztül. A kérelem akkor tekinthető benyújtottnak, amennyiben annak leadása mindkét módon megtörtént. A kérvény írásos formájához a pályázónak mellékelnie kell az elektronikus felületen kinyomtatott üzenetet a pályázat sikeres leadásáról és a hozzárendelt alkalmazásszámot.

Az elektronikus pályázati űrlapot a város honlapján teszik közzé: www.komarno.sk – Városi Hivatal – Oktatási, Kulturális és Sport Főosztály – Űrlapok-
„A sport és testkultúra  pénzügyi támogatása iránti kérelem” vagy ” A kulturális és művészeti  tevékenység pénzügyi támogatása iránti kérelem ” (az e-form-dokumentumok részben).

Sport: http://komarno.sk/form/sport/ziadost_sport.php
Kultúra: http://komarno.sk/form/kultura/ziadost_kultura.php

Pályázatának elektronikus változatát a pályázó közvetlenül a Komárom város weboldaláról küldi legkésőbb:
a) a sport területén 2018. december 15-ig, az írásos /nyomtatott / változatot legkésőbb 2018. december 17-ig igazolható módon kell leadni a városi hivatal iktatójába
b) a kultúra területén 2018. december 31-ig, az írásos /nyomtatott / változatot legkésőbb 2019. január 2-ig igazolható módon kell leadni a városi hivatal iktatójába.

Teljes felhívás: http://www.komarno.sk/content/docup/shortnews/58a56d1b2677a3c7a661b36aed748b36.pdf