Mix 2020. 08. 28.

Rendhagyó gólyatábort szerveznek a Selye János Egyetemen

A Selye János Egyetem elsősöket fogadó emblematikus rendezvénye, a Gilice gólyatábor, az idei évben a járványügyi helyzetre való tekintettel sajnálatos módon elmarad. De! A Hallgatói Önkormányzat semmiképp sem szeretné elmulasztani a gólyák beavatásának és segítésének folyamatát, ezért kárpótlásul megrendezésre kerül az egy napos Gólyatúra. Erre az eseményre invitál minden leendő elsőéves hallgatót a szervezet, ahol diákok mégis belekóstolhatnak egy kicsit a tábor ízébe. Természeten a szájmaszk és az előírt távolság betartása kötelező.

Mit takar a Gólyatúra?

Gólyatúra fő célja az ismerkedés, a barátszerzés. De mi az, ami konkrétan történik? Rengeteg csapatjáték, móka és kacagás, fejtágítás, szórakoztató feladatok, de elsősorban: egyetemista éveik első és egyik legnagyobb bulija úgy, hogy még el sem kezdődött a szemeszter.

Az egy napos rendezvény során a résztvevők kisebb csapatokra osztva megismerkedhetnek Komárom városával is. Vetélkedők és különböző játékok során mérhetik össze tudásukat és képességeiket. Az esemény zárásaként a gólyák levezethetik a nap fáradalmait a táncparketten. J

A Gólyatúra előtt pár nappal a jelentkezőket e-mailben tájékoztatjuk a részletes programmal.

Időpont: 2020. szeptember 18.

További információk és a jelentkezés az alábbi linken megtalálható:

https://forms.gle/oTtjjbSNYtPLDRS6A

Selye János Egyetem Hallgatói Önkormányzata