Kultúra 2015. 05. 13.

Saját készítésű táncos videóval indultak a marianumosok a The School Dance versenyen

A Mariánum Egyházi Alapiskola diákjai beneveztek a a “The School Dance 2015” elnevezésű versenybe, ahol a legtöbb szavazatot kapó videó nyer. Az alábbi linken megnézhető a videó és alatta a szavazás gomb megnyomásával ön is segíthet. Szavazásra fel!

A The School Dance egy nagyszabású táncverseny, melyre a cseh- és szlovákiai óvodák, alap-és középiskolák diákjai nevezhetnek be. A versenyt immár negyedik alkalommal rendezi meg az EDULAB nevű nonprofit szervezet és a DANSOVIA táncakadémia.

Az első díj egy osztálykirándulás a liptószentmiklósi Tatralandia Aquaparkba megtoldva egy szabadesés-szimulátorba szóló belépővel, ezen kívül pedig 1000 euró értékű anyagi támogatásban részesül a győztes iskola. A verseny fővédnöke a volt iskolaügyi miniszter, Peter Pellegrini.

A Marianum videóját a hatodikosok készítették. Ők választották ki a zenét, a ruhát, a koreográfiát, csupán a videó technikai megvalósításához vettek igénybe segítséget. A felvételen bemutatják Komáromot és az iskola épületét, valamint egy eredeti komáromi néptáncot is.

A videó itt érhető el.

Szavazás után frissíteni kell a schooldance oldalt (F5 gomb!), akkor íródik hozzá a szavazat!

Forrás: bumm

 

Szólj hozzá!