Fotók 2019. 08. 22.

Silvia: az AhojSzia havilap augusztusi címlaplánya

Újabb hónap, újabb címlaplány. Ismerjétek meg Silviát!

Az AhojSzia havilap augusztusi címlaplánya Silvia. A 22 éves egyetemi hallgató lány imádja, ha fotózzák, emellett a handmade a mindene. Zenékben kifejezetten kedveli a különböző stílusokat, imádja a magyar irodalmat, olykor pedig egy kis csöpögő romantikus filmre is megjön a kedve.

Név: Beke Silvia

Életkor: 22

Csillagjegy: bak

Instagram: bekesilvia

Foglalkozás: Jelenleg egyetemi hallgató vagyok, emellett a hobbim az életem.

Kedvenc zenekar és zenei stílus: Nálam a zene is egy azon dolgok közül, amire azt mondom: Minden. Bár a két kedvencem kicsit üti egymást. Kattogás nélkül nem tudok létezni, de az annyira kell, hogy ne halljam tőle a gondolataim /SteveAoki,TimmyTrumpet/. Másrészt pedig élek-halok a magyar irodalomért, így a lélekig ható szövegekért is /HalottPénz, Wellhello,FollowTheFlow/.

Kedvenc film: Filmek terén mindent szeretek, amiből tanulni lehet, meg aztán néhanapján egy bőséges adag csöpögős romantika is jólesik.

Hobbi: Már négy éve a Handmade számomra a minden, úgy érzem, így tudok pozitív nyomot hagyni az emberekben, a világban. Másik nagy szerelmem és függőségem a fotózás, pontosabban mikor fotóznak. Ne tűnjön egóságnak, de számomra rabulejtő az érzés, mikor teljes fókuszban vagyok a  pillanattal és az eredmény gondolatával. Aztán persze sorolhatnám még. Akkor érzem jól magam, ha túl sok féle dolog foglalkoztat egyszerre.

 

Mottód?: Talán ami mostanában igazán megfog, az ez: ,,Amit az ember magának bevonz, na az az övé.”

Mi az első dolog, ami eszedbe jut Komáromról?: Itt születtem, és bár nem itt élünk, mégis mondhatom, hogy itt nőttem fel. Sok emlék, program, project, és még csomó ötlet, lehetőség, ami még a jövőben várakozik.

(Fotók: Marko Kristián)

Az eddigi címlaplányok:

Kis Tünde – Február

Evelyn Šingliarová – Március

Mónika Madleniaková – Április

Kuszala Adri – Május 

Asbóth Szandi – Június

Barthalos Andi – Július